Vizitator florinluntraru Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Tocmai am cumparat un mixer AZUSA MIK0115 pentru karaoke,si as vrea sa stiu daca il pot conecta la un dvd si daca da,ce mufe imi trebuiesc cum se pun ele....am atasat si pozele mixerului.Va multumesc! Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Pe spatele mixerului scrie clar unde sint mufele de intrare si iesire, precum si cele de audio respectiv video. Este suficient sa respecti culorile mufelor RCA. Link spre comentariu
Vizitator florinluntraru Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 deci habar nu am cu mufele cu astea,ai putea sa atasezi o poza cu ce mufe imi trebuiesc? Link spre comentariu
Vizitator florinluntraru Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 si pastea le bag in in sau out,si daca in spate la dvd nu am unde baga mufele astea? ms mult pentru intelegere Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 si daca in spate la dvd nu am unde baga mufele astea?Posteaza o poza cu spatele DVD-ului. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Manualul de utilizare, daca exista, ar trebui sa te lamureasca. Eu inteleg ca mufele din stanga, din careul unde scrie scrie Music sunt pentru sunet. Cele de sus sunt intrari(IN) iar cele de jos sunt iesiri(OUT). Iesirile de la DVD ar trebui conectate cu cabluri RCA, ca cele postate anterior, la intrarile in mixer(IN) iar iesirea din mixer(out) se conecteaza cu cabluri RCA la un amplificator stereo. Daca ma insel imi cer scuze. Link spre comentariu
Vizitator florinluntraru Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 am manual de utilizare,dar scrie in poloneza,habar nu am......nu am amplificator,doamne ajuta sa mearga pe dvd ....eu as vrea sa il bag pe dvd,dvd-ul are boxe,si din dvd sa vad si pe televizor versurile melodiilor pentru karaoke......adica dvd-ul sa imi redea in boze melodia si pe televizor sa vad doar versurile melodiei.....nu stiu daca ma intelegi......scuze pentru greselile gramaticale sau pentru exprimari dar sunt obosit,am muncit doar 12 ore azi Link spre comentariu
Vizitator florinluntraru Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 v-am pus poze cu dvd-ul si cu mixerul.....cum fac legaturile? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Ce vrei de fapt sa obtii? Link spre comentariu
Vizitator florinluntraru Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 sa fac karaoke pentru revelion......in mixer intra 2 microfoane,mixerul sa fie conectat la dvd pentru a reda sunetul din microfoane,dvdul reda negativul melodiei in boxe si si pe televizor sa apara versurile melodiei.intelegi? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Audio/Video OUT DVD in Audio/Video IN mixer; Audio OUT mixer in Audio IN amplificator si Video OUT mixer in Video IN TV. Link spre comentariu
Vizitator florinluntraru Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 offff....deci trebuie sa cumpar amplificator.....ok,va multumesc mult de tot.Sarbatori fericite ! Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Tu credeai ca montezi boxele direct la iesirea mixerului? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Daca nu ai amplificator, iesirea de sunet din mixer o poti cupla la intrarea de sunet din tv. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum