Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema vumetru leduri

slkslkslk

Postări Recomandate

Salut am luat si eu acum cateva zile 4 montaje de vumetre pe leduri de la romydesign din constanta, m-am apucat sa le montez cu schema in fata, iar dupa ce alimentez montaju ledurile se aprind si raman asa, chiar daca bag semnal audio nu se intampla nimic tot aprinse stau, care ar putea fi problema ? voi pune si niste poze

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

14

• slkslkslk

11

• zal

4

• miron1947

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Le-am verificat, eu zic ca sunt puse bine, dar chiar toate 4 sa faca lafel ... ceva nu e bine ...cel de la care le-am luat a spus sa pun un condensator de 470 micro dar eu le-am alimentat dintr-un acumulator 12 v 2 A si am incercat si cu condensator dar degeaba + ca am observat ca masa de la amplificator trebuie pusa cu cea de la alimentarea vumetrului ...

Link spre comentariu

BC547C -tranzistoarele , imi pare rau dar mai clar de atata nu reusesc ... atata poate aparatul ..., acum ma uit si la condensator, din cate vad este pus bine minus la masa si plus la plus ...

Link spre comentariu

Ai lipit trz aiurea, verifică poz terminalelor la BC547. Ai colectorul la masă, baza spre leduri şi emitorul spre divizorul de semnal cu diode, de aia se deschid ledurile. :nebunrau:Ai folosit poz terminalelor ca ptr trz japonezi şi orientali.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări