Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce-mi poate bloca conexiunea la router???

tecuceanu21

Postări Recomandate

Din moment ce routerul merge foarte bine in alta locatie,inseamna ca nu are nimic.Routerul este bun.Ecranul ala il pui degeaba ca nu de la ala se blocheaza.Vezi mai bine care sunt particularitatile locatiei tale fata de alea unde routerul a functionat. Eu as incepe prin a masura tensiunea in priza in care a fost bagat.Mai ai vecini pe linga tine cu routere wireless? Daca da,lor le functioneaza?Asta te ajuta sa vezi daca ai ceva perturbatii puternice in zona.Nu cred ca ai treaba cu celulele GSM.Poate doar daca ai ceva 3G linga el.Dar si alea sunt departe...2100,fata de 2400 cit are el.

da, mai am routere functionale pe langa mine si nu cred ca au toate probleme de acest fel(cu toate ca am descoperit ceva semnale puternice care apar si dispar de cateva ori pe zi, semn ca se fac teste si probe de functionare), tensiunea retelei este buna(227vca) si alimentatorul routerului este stabilizat(5Vcc/1A), dar nefiltrat zic eu suficient(ramane de vazut daca am dreptate sau nu, diseara am sa fac niste teste). S-ar putea sa ai dreptate cu perturbatiile de radiofrecventa dar sa nu uitam ca "nebanuite sunt caile radiofrecventei"...
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tecuceanu21

11

• iuli09

3

• ndor

2

• Eusebiu Angelescu

1

Top autori în acest subiect

Cum adica stabilizat dar nefiltrat.S-au zgarcit la un amarat de condensator ...?

Nici chiar asa, ma refeream la filtru de retea. Dar nu mai conteaza, oricum nu este de acolo problema!...Nici eu nu stiu ce sa mai cred...nu am rezolvat problema nici cu filtru de retea, nici schimband alimentatorul si nici cu ecranaj....pur si simplu nu merge!A mers alataieri seara 10-12 ore dupa care s-a blocat din nou!...n-am reusit sa-l deblochez prin nici o metoda(reset, scoatere de sub tensiune...). Acum vad ca se blocheaza si fara sa introduc in el cablu de retea!....nu mai am nici o idee!
Link spre comentariu

In cazul asta e cu totul altceva !!Inseamna ca routerul este intradevar defect. Defectul se manifesta aleatoriu!!Acum probabil s-a instalat definitiv.Mare lucru nu prea ai ce sa-i faci.Cauta cava contacte ,lipituri reci pe care ai putea sa le refaci.Sau sa te legi cu un cablu serial pe el si sa vezi ce se intampla acolo.Sau inapoi la garantie.......sau...altul nou. Recomand tp-link sau Mikrotik,mai profi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări