Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Interfon DIOS ETA

nelutu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelutu

3

• ALEy

1

• YO8CDQ

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vrei sa dai muzica prietenilor, care te asteapta in fata blocului?

nu dimpotriva,nu vreau sa-mi tin prietenii langa o usa din plastic cu geam termopan,si cu tehnica importata care a functionat pana a plecat meseriasul,si care a desfiintat inerfonul vechiDIOS ETA,care a functionat impecabil 10 ani,ori cum l-am desfacut si l-am repus la treaba :nebun:
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Buna seara,nu am am vrut sa deschid alt topic,dupa doi ani de functionare iar am probleme cu interfonul,nu mai functiona nici o tasta,l-am desfacut si i-am refacut toate contactele atat la membrana cat si pe placa.Baiu e ca acum,nu functioneaza tasta nr.2 si nr.3,restul merg foarte bine.interfonul e dotat cu microcontrolerul AT90S4433-8PI,am scos controlerul si i-am curatat pinii,am dat si cu spray de contact,am verificat continuitate la pini.rog daca poate cineva sa-mi mai dea o vreo idee ,ce ar trebui sa mai caut.Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări