Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator

Vizitator florinrine

Postări Recomandate

Vizitator florinrine

salut tuturor.am o problema si as avea nevoie de ajutorul vostru. am un amplificator care are patru iesiri la boxe 2 pe 4 ohmi si 2 pe 8 ohmi problema e ca nu scrie care e pe 4 si care e pe 8.stiti cum as putea afla?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

• Luca

1

• andreivlad1999

1

• YO8CDQ

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator florinrine

dar voi ce credeti ca daca stiam nu va spuneam.e facut de dracu ca e facut din bucati dar cine la facut probabil ia fost lene sa scrie 4 sau 8 dar asa e omu stii tine tot pentru el.

Link spre comentariu

Tensiunea la iesire ar trebui sa fie de cativa (zeci de) milivolti deci nu are relevanta in aflarea impedantei de iesire acceptate de amplificator. Mai util ar fi sa se faca un "reverse engineering" sau un releveu al schemei in zona unde sunt iesirile amplificatorului(mufe de iesire, cablajul in zona unde se leaga firele etc). Niste fotografii detaliate ar putea sa ajute pe userii cu experienta sa identifice acele iesiri.

Link spre comentariu

salut tuturor.am o problema si as avea nevoie de ajutorul vostru. am un amplificator care are patru iesiri la boxe 2 pe 4 ohmi si 2 pe 8 ohmi problema e ca nu scrie care e pe 4 si care e pe 8.stiti cum as putea afla?

Eu am impresia ca amplificatoru ala are 4 iesiri (mai bine zis se poate conecta 2 perechi de boxe, 1 pereche = Left si Right) care suporta impedanta intre 4-8 Ohmi.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări