Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Wirlpool

allexx1968

Postări Recomandate

Salutare tuturor.Am o problema cu o masina automata de spalat Wirlpool.Nu e chiar o defectiune,tine mai mult de estetica.Capacul superior este deteriorat(nu mai poate fi recuperat),partea metalica e ruginita rau.Stie cineva unde as gasi un capac nou(eventual recuperat dar in stare buna)Masina e modelul AWE 6316.In mod sigur se potrivesc capace si de la alte modele(cu introducere verticala).MultumescSporAlex

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• allexx1968

3

• validae

1

• euvasile

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ce va trebuie mai exact? Pentruca partea superioara este compusa din mai multe piese, vezi fotoDaca e numai capacul, adica cod schema 1001, cod producator 481244010842, costa(vezi foto)Parerea mea este ca nu se merita sa cumperi unul nou, poate te ajuta cineva cu unul recuperat.Mai jos sunt doua capace care din ele este bun?(vezi foto)

post-66077-139829546041_thumb.jpg

post-66077-139829546047_thumb.jpg

post-66077-139829546058_thumb.jpg

post-66077-139829546063_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ce va trebuie mai exact? Pentruca partea superioara este compusa din mai multe piese, vezi fotoDaca e numai capacul, adica cod schema 1001, cod producator 481244010842, costa(vezi foto)Parerea mea este ca nu se merita sa cumperi unul nou, poate te ajuta cineva cu unul recuperat.Mai jos sunt doua capace care din ele este bun?(vezi foto)

BunaIntradevar ar fi elementul 1001.Daca nu gasesc unul recuperat,o sa-l repar(cumva) pe cel vechi.Are o zona de 4 cm cu probleme.MultumescSporAlex
Link spre comentariu

se poate poliza, decapa si apoi chitui cu chit auto.Un pic de vopsea spray alba si gata! Ieftin, dar e putina munca si ceva indemanare.

BunaNu cred ca o voi decupa,am ceva platbanda de inox care s-ar potrivi perfect.Voi decapa ce a ramas,voi grundui si vopsi cu ceva extrem de rezistent si apoi platbanda de inox peste.Asta dupa sarbatori,acum e vremea pentru icon_jook icon_jook icon_jook SporAlex
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări