Vizitator Gherila_PTM Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 Ce imi puteti spune despre un IRFZ24?!? Daca am un amplif care are 4 canale de iesire si cate 2xIRFZ24 pe canal (8 de toti) cam cat ar scoate pe fiecare iesire in parte??? Ce putere are ampliful? Ms mult !!! Link spre comentariu
petre_s Postat Iunie 29, 2006 Partajează Postat Iunie 29, 2006 De care IRFZ24 mai precis? L,S,V .... sunt mai mai multe tipuri si oarecum diferite... Link spre comentariu
Vizitator Gherila_PTM Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 De care IRFZ24 mai precis? L,S,V .... sunt mai mai multe tipuri si oarecum diferite... sincer....nu mai stiu sigur de care sunt :X k am desfacut ampliful cu ceva timp in urma...atat stiu doar k sunt IRFZ24x...dar difera kiar atat de mult intre ei...??? Link spre comentariu
Vizitator Gherila_PTM Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 care e cel mai "tare" si care e cel mai "slab" :X...daca poti sa-mi spui cate ceva despre ei....ms mult[/b] Link spre comentariu
Vizitator Gherila_PTM Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 ...ampliful e MONACOR HPB 806... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum