POLAKU2002 Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 buna seara.pot inlocui un transformator de microunde cu altul chiar daca nu se numeste la fel?ptr ca al meu se incinge tare si cred ca e ars. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 In principiu, da, dar trebuie sa fii atent la tensiunea de filament a lampii. Link spre comentariu
Vizitator Sicu Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 poti linistit , nu are nici o importanta cum se numeste Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Dar magnetronul mai functioneaza ? Cuptorul mai incalzeste ? Verifica tot circuitul inainte de a schimba transformatorul. Sa nu ai dioda strapunsa. Link spre comentariu
ALEy Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 verificati si condensatorul sa nu fie "sirma"! Link spre comentariu
coman ion Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Alimenteaza traful la retea si lasa-l sa mearga 10-15 min cu secundarul in gol.Daca nu se incinge atunci el e ok,defectul e in alta parte. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 am pus alt transformator si functioneaza normal.multam fain Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum