Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un forum de robotica si inteligenta artificiala

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

3

• TECH_FUN

1

Vizitator bogdan_iuly

Va multumim pentru sprijinul acordat site-ului nostru.De fiecare data cand vom avea nevoie de ajutor, vom apela la forumul dumneavoastra.De asemenea, vom incerca sa participam si la concursuri pentru a dezvolta in continuare proiectele noastre.Daca aveti, dumneavoastra sau userii acestui forum, orice nelamurire, intrebare, propuneri etc referitoare la site-ul nostru, va rugam sa ne scrieti in acest topic si va vom raspunde cat mai repede posibil.Va multumim.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator bogdan_iuly

RoboDir. Primul director web de robotica din Romania. Robotica aplicata, reviste, concursuri si stiri din robotica, magazine cu piese si kituri de robotica.

Va invitam sa accesati directorul la adresa:

http://robodir.inteligenta-artificiala.ro/

Asteptam orice pareri si sugestii.

Va multumim.

Multumim de asemenea adminului pentru sprijinul acordat.

Link spre comentariu
Vizitator bogdan_iuly

Va multumim.

Pana la robotei, mai e putin ... :)

Vrem sa incepem un nou proiect si as vrea sa aflu si parerea dumneavoastra.

Un design initial poate fi vazut aici:

http://robotica.inteligenta-artificiala.ro/

Continutul va fi, dupa numele domeniului, strict legal de robotica.

Stiri, articole, proiecte, etc.

Am hotarat ca cel mai bine este ca fiecare domeniu de activitate al site-ului sa aiba cate un site.

Index-ul va fi probabil, doar o prezentare a celorlalte subdomenii ale site-ului.

Asteptam parerile dumneavoastra.

Va multumim.

Link spre comentariu
Vizitator bogdan_iuly

astept sa faceti robotelul depanator , il angajez imediat :smt003

Vor mai trece destule luni, poate ani, până când vom reuşi să realizam aşa ceva ...Oricum, noi incercăm să facem un robot care invaţă, deci "profesia" sa ţine doar de experienţă şi de ce a fost învaţat :)Văd in semnatură un link către tara electronic. Am gasit linkul acum câteva luni si l-am adăugat in RoboDir ( http://robodir.inteligenta-artificiala. ... .php?id=47 ). Dacă sunt probleme si doriţi să îl şterg, vă rog să mă anunţaţi.
Link spre comentariu

pai de ce sa stergi linkul , aia e vechea mea pagina, nu prea e buna de nimic in afara de distractie cand citesti forumul , dar o tin acolo ca o am de cand eram mic - fiecare mai tinem cate un ursulet peticit pe sub perna doar ca sa ne aduca aminte ca am fost copii :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări