Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor

Vizitator lacims

Postări Recomandate

Vizitator lacims

am cumparat online un adaptor irda pe usb,si are viteza foarte mica cam 1Kbps,si nu stiu motivul ,daca ma poate ajuta cineva(modelul mini ,arata ca un stick)...

Link spre comentariu
Vizitator Kyro

Setarile dispozitivului infrarosu poti sa le modifici din "Device Manager>Infrared Devices>USB Infrared bla bla" si acolo "Properties" si o sa ai setarea Maximum Connect Rate

In functie de dispozitiv Proprietatile pot arata cam asa

irda1.jpg

sau asa

irda2.jpg

Trebuie sa cunosti viteza maxima suportata de dispozitivul pe care il conectezi ca sa o poti seta.

Portu ar trebui sa suporte itre 9.6K bps si 4M bps.

Totodata trebuie si in dispozitivul conectat setata viteza la acceasi valoare cu a adaptorului.

Eventual zi si tu ce conectezi la el :) s-ar putea sa ajute

Link spre comentariu
Vizitator Kyro

Da in driverul default sunt ascunse si setate la maximPune asta si o sa ai setarile disponibile. (atasament)LE: doar ala de XP/2K e modificat ca sa ai setarile (lene)Dar la tine probabil problema e de la device-ul pe care il conectezi, care ori nu e setat la viteza maxima ori atat poate.Tot nu ai spus ce conectezi prin infrarosu :rolleyes:

Link spre comentariu
Vizitator lacims

conectez un sonyericcson k300i ,care merge pe viteza 115.2kbs,am incercat pe un laptop care avea port ir,si a functionat pe aceasta viteza...

Link spre comentariu
Vizitator Kyro

Da k300/j300 merg la 115.2kbsIncearca sa transferi 1mb care ar trebui sa dureze ~ 1 min si 13sec la 115.2kbs (14.4KBs)Vezi si in client ce viteza ai setata (eu personal folosesc FMA) si incearca sa mai modifici vitezele din driverTotusi vezi cat iti ia sa dld ceva de 1mb de exemplu.

Link spre comentariu
Vizitator lacims

da ,am instalat acest driver intradevar se pot schimba vitezele acum,dar tot asa functioneaza,adica cu 9,6kbps (initial am zis cam 1kbps,dar nu m-am uitat atent),probabil aceasta viteza este maxima suportata de miniport ori are o defectiune de fabricatie,asta nu pot sa afirm pina ce nu aud de la altcineva care foloseste aceeasi model(DONSHINE ELETRONICS CO. LTD)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări