Vizitator marianknx Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Salut, ma numesc Marian si mi.am facut o mini orga simpla cu bd139 si semnalul o sa il iau de la difuzoru de bas de la sistem(logitech x 530). Am vreo sansa sa ard difuzoru de bas? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 De unde luati semnalul?!?! De pe bornele difuzorului?!?!?! Nici vorba de asa ceva !!! Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Posteaza schema utilizata. Link spre comentariu
Vizitator marianknx Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 In loc de TIP31 eu am BD139. si semnalu vroiam sa il iau direct de la bornele difuzorului. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 In serie cu baza tranzistorului este bine sa montezi o rezistenta de 100...470 de ohmi.Difuzorul nu pateste nimic; in lipsa rezistentei, daca tranzistorul se scurtcircuiteaza intre emitor si baza, se poate arde amplificatorul. Link spre comentariu
Vizitator marianknx Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Iti multumesc remus68 pentru rapiditate si pentru raspuns........Multumesc inca odata si sarbatori fericite. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Daca amplificatorul este prea puternic si la volumul normal de auditie ledurile stau mai mult aprinse decit sa clipeasca, rezistenta se va monta cu o valoare majorata (chiar zeci sau sute de kiloohmi) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum