Vizitator touraek Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Am un uher ua 160 r l-am reparat la un profesionalist si a mers 6 luni(cat a tinut garantia),apoi s-a bulit iar.defectiunea consta in etajul final la care s-au ars "tranzistorii''.A 2 a oara cand s-a stricat a fost la fel ca 1 a data a inepu prin 1 canal care se auzea mai incet decat celalalt si apoi fum...S-a incercat fara succes inlocuirea etajului final cu 2 circuite integrate tda 7294 si au ineput sa explodeze rezistente si condensatori din el vreo 6 7 de caciula.Intrebarilesunt urmatoarele :Mai poate fi reparat?Cat ar costa reparatia?Ar funtiona si cu circuitele integrate daca ar fi legate cum trebuie?In opinia mea uher e o marca buna de amplificatoare+ca acesta are o putere relativ buneP.S. Are cineva de vanzare vreun UHER? O bOXA?Multumesc anticipat tuturor celor care isi vor da cu parerea! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 ''Înlocuirea'' cu 7294 a fost o prostie, se poate repara ampliful cu schema originală, cu trz mai solizi şi fără a-l mai forţa cu sarcini de 4 Ohmi. Link spre comentariu
Vizitator touraek Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Si une as putea sa gasesc tranzistori mai buni? Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Gasesti aici finali "puternici" de calitate si originali la preturi bune: viewtopic.php?f=59&t=134164&p=1177877#p1177877 Link spre comentariu
tudoraudio Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Am o pereche de boxe uher fairplay 70 (60watt sinus,4ohm).Daca te intereseaza vorbim pe mp. Link spre comentariu
tocavali Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Aveti cumva aceasta schema? Sau mai bine zis are cineva schema la amp. uher ua 160r ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum