ady000 Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Salutare am un sat finder si are un reglaj fin care din pacate este defect pe ce integrat se gasesc acele reglaje ca sa stiu sa imi fac o idee sa caut un potentiometru mai mic nu ar merge? pun si o poza cu el. image hosting sites Link spre comentariu
tiritrobo Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Baga o poza si din interiorul sculei. Macro, de e posibil. Link spre comentariu
ady000 Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Baga o poza si din interiorul sculei. Macro, de e posibil. photo uploader pic hosting Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Unj semireglabil merge acolo.Masoara valoarea (dupa ce il dai jos) la capetele fixe. Link spre comentariu
ady000 Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Unj semireglabil merge acolo.Masoara valoarea (dupa ce il dai jos) la capetele fixe.Pe ce integrat se gasesc ?as vrea sa ii pun ceva care sa il pot invarti mai des ca necesita reglaje mai dese pentru anumiti sateliti un potentiometru nu ar merge?Nu le am cu electronica mai deloc Cum se masoara? Link spre comentariu
filypvas Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Pai daca Nu le am cu electronica mai deloccum vrei sa ne intelegem ... pentru reglarea sensibilitatii in DB (decibeli ) inlocuiesti semireglabilul cu un potentiometru (cu reglare liniara nu logaritmica ) cu valoare (intre 10-25k )..valoarea concreta o ai scrisa pe semireglabil ...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum