em2006 Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Da` cata mai bucatzoiu de cablaj pt. un bistabil... ...El a facut astabil, nu bistabil. Chiar daca a iesit mare, pentru inceput e foarte bine, important e sa inteleaga cum functioneaza...Continua, sa vedem alte"montajele" mai complexe.Succes!Poate continua cu un bistabil, ca sa vada diferenta... Link spre comentariu
Spitfire Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Corect, "licuriciul" e un astabil, cel putin acum cand merge cum trebuie... la inceput era(fara voie) bistabil... Link spre comentariu
SunShine Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Am sa caut o schema cu un bistabil si am sa il pun in practica.Apropo, am sa modific dimensiunea astabilulului si voi posta poze. Am vrut sa vad daca pot sa il fac. Oricum a fost primul meu montaj si sunt super multumit. Am sa il pun la amplificatorul la care lucrez cu un buton ON/OFF asa pentru design pentru ca nu il pot tine ON tot timpul ca deranjeaza la vedere. Link spre comentariu
SunShine Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Am sa caut o schema cu un bistabil si am sa il pun in practica.Apropo, am sa modific dimensiunea astabilulului si voi posta poze. Am vrut sa vad daca pot sa il fac. Oricum a fost primul meu montaj si sunt super multumit. Am sa il pun la amplificatorul la care lucrez cu un buton ON/OFF asa pentru design pentru ca nu il pot tine ON tot timpul ca deranjeaza la vedere. De fapt nu mai lucrez la un bistabil simplu. Am de gand sa contruiesc un WU-Metru. Vreau sa il pun la amplificatorul cu TDA 7294 la care lucrez. Voi da detalii cand gasesc un WU-Metru potrivit intr-un topic dedicat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum