Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led bicolor

Vizitator

Postări Recomandate

Da` cata mai bucatzoiu de cablaj pt. un bistabil... :rade: ...

El a facut astabil, nu bistabil. Chiar daca a iesit mare, pentru inceput e foarte bine, important e sa inteleaga cum functioneaza...

Continua, sa vedem alte"montajele" mai complexe.Succes!

Poate continua cu un bistabil, ca sa vada diferenta...
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SunShine

8

• unGuru

7

• sogard_2003

3

• niq_ro

2

Top autori în acest subiect

Am sa caut o schema cu un bistabil si am sa il pun in practica.Apropo, am sa modific dimensiunea astabilulului si voi posta poze. Am vrut sa vad daca pot sa il fac. Oricum a fost primul meu montaj si sunt super multumit. Am sa il pun la amplificatorul la care lucrez cu un buton ON/OFF asa pentru design pentru ca nu il pot tine ON tot timpul ca deranjeaza la vedere. :freaza:

Link spre comentariu

Am sa caut o schema cu un bistabil si am sa il pun in practica.Apropo, am sa modific dimensiunea astabilulului si voi posta poze. Am vrut sa vad daca pot sa il fac. Oricum a fost primul meu montaj si sunt super multumit. Am sa il pun la amplificatorul la care lucrez cu un buton ON/OFF asa pentru design pentru ca nu il pot tine ON tot timpul ca deranjeaza la vedere. :freaza:

De fapt nu mai lucrez la un bistabil simplu. Am de gand sa contruiesc un WU-Metru. Vreau sa il pun la amplificatorul cu TDA 7294 la care lucrez. Voi da detalii cand gasesc un WU-Metru potrivit intr-un topic dedicat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări