spinach Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 intelesesem gresit , credeam ca este de 5 inch Link spre comentariu
corneillus Postat Ianuarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 am terminat de mochetat si accesorizat boxele. munca si migala dracului... am facut porturile de 70 mm, acord la 47 hz dupa cum mi-a calculat un coleg de pe forum, dar parca nu ma prea incanta. o sa mai ajustez lungimea pana se aude cum imi place. inainte aveam (de proba) 2 porturi de 65 mm interior si 120 lungime pe fiecare si parca imi placea mai mult cum suna pe bass. dupa ce termin de ajustat cu porturile si filtrele o sa revin cu poze. Link spre comentariu
corneillus Postat Februarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2013 am incercat si cu porturi mai lungi si se aude mai prost. cele mai bune rezultate le-am obtinut cu porturile cu lungimea de 70 mm. si asa au ramas. proiectul a fost finalizat, daca doriti sa vedeti poze cu ce a iesit gasiti in topicul de aici. http://elforum.info/viewtopic.php?f=4&t=4 ... 7#p1233937 astept parerile si impresiile dvs. multumesc mult pentru ajutorul acordat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum