Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dilema MPX/RDS

Traxxx

Postări Recomandate

Am si eu o intrebare pentru cine sa jucat cu asa ceva.Am facut un decodor rds cu un at90s2313 si tda7330b, intrebarea mea este, semnalul mpx il pot lua numai de la un radio care poate scoate acest semnal sau si dupa iesirea audio?Am incercat pe sunet si cu telefonul si cu un radio mic cu scan si reset si nimic

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Traxxx

3

• iora

1

Am si eu o intrebare pentru cine sa jucat cu asa ceva.Am facut un decodor rds cu un at90s2313 si tda7330b, intrebarea mea este, semnalul mpx il pot lua numai de la un radio care poate scoate acest semnal sau si dupa iesirea audio?Am incercat pe sunet si cu telefonul si cu un radio mic cu scan si reset si nimic

semnalul pentru RDS se poate lua direct la iesirea din detector, nu dupa filtrele MPX( daca exista) frecventa lui este de 57Khz.semnalul audio rezultat dupa detector de multe ori este filtrat si sunt rejectate frecventele peste 19Khz (inclusiv cel modulat RDS)
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări