Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme Amplificator Panasonic

Vizitator ping18

Postări Recomandate

Vizitator ping18

Va salut , sunt la inceput nu stiu sigur daca am postat corect daca nu rog sa se mute sau sa mi se spuna unde trebuie :jytuiyu Am un amplif panasonic si de curand am luato in casa ca am vandut masina si am decis sa o montez la pc dar la alimentare fiind pusa pe redresor din greseala am dat pe 24 v in loc de 12v si ea normal ca nu mai merge de nici o culoare .... ce ar trebui verificat la ea in afara de tranzistori care iam luat la rand de n ori , toate piesele par in regula ..... multam

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

2

• hpavictor

1

• corneillus

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pe ce masina a fost montata ? Cate camere are casa ? Ce numar purta la pantofi bunica vecinului ? Ce pensie avea acesta inainte de deces si de ce ?Daca toate aceste intrebari ti se par fara sens ...Incredibil ! Senzational ! Uluitor !Si noua ni se pare fara sens sa nu oferi detalii suficiente privind modelul de Panasonic .Recomand inclusiv atasarea unor poze cu interiorul acestui amplificator . :)

Link spre comentariu
Vizitator ping18

CYPA4003N imi cer scuze si multumesc de interes .... sigurantele sunt foarte ok .... ce mi sa parut dubios este ca atunci cand pun sa masor + si - pe selectia de la aparat de continuitate se incarca pana la o valoare de 1900 si pe urma scade la 0 ....am desfacuto si are niste condesatori de 2200uF sa fie vreunul din cei 3 bulit sa nu isi mai faca treaba ??? daca e nevoie desfac si fac si in interior poza .... multumesc :jytuiyu

Link spre comentariu
Vizitator Mircel

ce mi sa parut dubios este ca atunci cand pun sa masor + si - pe selectia de la aparat de continuitate se incarca pana la o valoare de 1900 si pe urma scade la 0

sa fie vreunul din cei 3 bulit sa nu isi mai faca treaba

Fără supărare: cunoştinţele tale în domeniu sunt prea puţine!Apelează la cineva priceput!Rişti să-l strici de tot!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări