marianbr Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 acelas defect il am si eu,cuptoru functioneaza,dar magnetronul se incinge in 2min. si siguranta termica decupleaza.nu stie nimeni nimic? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Care e starea ferestrei de mica de la incinta cuptorului? Daca s-a deteriorat din cauza stropirii cu grasimi (caz frecvent) va provoca descarcari interne in magnetron. Nu se aud cumva paraituri in timpul functionarii ? Fereastra de mica trebuie sa fie curata si intacta, daca e deteriorata se poate inlocui. Link spre comentariu
coman ion Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Ai acelasi defect cu cine?Ca nu vad nicio legatura cu altcineva.Stiu ceva de acest subiect:in multe din cazuri magnetronul e pe duca,in altele e ceea ce a scris colegul mai sus,dar am avut si cazuri nerezolvate:schimband magnetron,dioda,condensator defectul a ramas si nu am gasit cauza.Am banuit o schimbare a frecventei de rezonanta a incintei dar mai departe ...pauza. Link spre comentariu
marianbr Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Multumesc pentru informatii! Cuptorul a iesit din garantie de o luna si a murit magnetronul,mica este curata,am schimbat magnetronul,condensatorul,dioda,transformatorul fara nici un rezultat,in30 sec.magnetronul frige.Magnetronul defect nu are semne fizice de uzura,antena e curata,filamentul nu e intrerupt,dar nu mai emite.S-ar putea sa fie un defect de constructie a incintei. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Daca era un defect constructiv, nu tinea pana acum. Inteleg ca l-ati folosit totusi in timpul garantiei.Sunteti sigur de componentele schimbate, cine vi le-a schimbat ? Link spre comentariu
Everest Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Ventilatorul functioneaza ??? Link spre comentariu
marianbr Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 ventilatorul functioeza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum