Vizitator alinmix Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Salutare all, ieri am achizitionat doua furtunuri luminoase pentru exterior, la magazin le-a probat si mergeau perfect, ieri seara cand le-am mai aprins odata cel cu doua fire de alimentare avea cate o jumatate de sir de beculete dintr-un metru de furtun intrerupte, vad ca daca indoiam putin sau miscam brusc acea parte din acel furtun isi revenea.A doua instalatie este cu 3 fire, adica cu impamantare, cand am aprinso ieri seara din pacate nu se aprindea decat doua siruri, dar si alea erau aprinse cam slab.Singurul lucru este ca de ieri dimineata pana seara le-am uitat pe o masa in curte, a si nins ce e drept pe ele, nu cred sa fie de la asta, dar am mentionat si acest lucru pentru orice eventualitate.Chestia e ca magazinul e putin cam departe de mine si nu prea imi mai vine sa merg inapoi cu ele, nici nu stiu daca o sa le mai primeasca, as vrea sa incerc sa rezolv singur problema.Intrebarea este din ce cauza s-a intamplat asta si cum se poate remedia acest lucru. Link spre comentariu
gaguady Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Parerea mea este sa le bagi putin in casa si sa le ti pe langa o sursa de caldura ceva ca sa se usuce ca sigur are ceva apa pe acolo si poti folosii si un feon daca vrei. Si daca tu zici ca atunci cand il mai bruscai si indoiai si mergea poate sa fie si de la cum a inghetat si cand ai incercat sa il misti a crapat conductorul in el, de aia cand il misti se uneste la loc conductorul si de aia se aprind. Acuma o sa vezi si tu. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Acu multi ani am avut si eu furtune d-astea si daca le indoiam, se rupeau conductorii care alimentau toate beculetele.Deci nici vorba de "pus la uscat" Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 A doua instalatie este cu 3 fire, adica cu impamantare Unde ai impamantarea, pe stecher? 3 fire ai la 2 grupuri de leduri in alternanta. Poti recupera ledurile, iei tub termocontractil transparent si le pui cum vrei. Link spre comentariu
Vizitator alinmix Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Unde ai impamantarea, pe stecher? 3 fire ai la 2 grupuri de leduri in alternanta. Poti recupera ledurile, iei tub termocontractil transparent si le pui cum vrei.Da impamantarea e pe stecher, multumesc de sfat. Link spre comentariu
Vizitator alinmix Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Pana la urma am taiat cate un metru din acele siruri intrerupte, astfel din 20 am ramas cu 11 metri, stiam ca legatura intre partile functionale se poate face cu niste mufe speciale, insa vad ca pe la mine prin oras nu se mai gasesc mufe decat cu 3 pini.Intrebarea este daca se poate face si altcumva legatura decat cu mufe. Link spre comentariu
devdas_india Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Pana la urma am taiat cate un metru din acele siruri intrerupte, astfel din 20 am ramas cu 11 metri, stiam ca legatura intre partile functionale se poate face cu niste mufe speciale, insa vad ca pe la mine prin oras nu se mai gasesc mufe decat cu 3 pini.Intrebarea este daca se poate face si altcumva legatura decat cu mufe.problema asta am avuto si eu , eu am bag 2 cuie sibtiri ,am lipit cu fludor ,cate un fir pe cui am izolat fiecare cui cu banda dupa aia cu scoci mari sa patrunda apa .si merg si acu, tinand cont ca a stat afara 2 ani ,incontinu vara si iarna ,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum