LUCI Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 Stie cineva de ce la Kon difuzoarele P.audio sunt mai ieftine :rolleyes: Au adausul mai mic sau sunt contrafacute,daca sunt contrafacute seaman foarte bine cu originalele chiar si cutiile(ma refer la cutiile de carton in care sunt ambalate)Deci Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 Au adausul mai micmarfa de la kon (p.audio) e ca si cea din toata tara :rolleyes: . Ai rasp mai sus :smt006 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 NU au adaosul mai mic ci discountul mai mare, adaosul lor este mai mare. Ei au discount minim 35% pe cand restul au vro 15-20%Restul distribuitorilor au noroc ca celor de la KON le plac doar cel de clasa inferioara :axe: Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 22, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2006 deci sa inteleg ca sunt P.Audio veritabile,restul nu mai conteaza din moment ce sunt mai ieftine.Cumparatorul e interesat de pret.Daca au reusit sa scoata un pret mai bun inseamna ca au avut o strategie de marketing mai buna,daca nu vor iesi in pierdere.Dar pana atunci... Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 poate s-au gandit ca , clientii lor dau in medie bani putini pe difuzoare chinezesti si nu oricine are de dat peste 4 milioane pe un difuzor ca apoi mai vine si inalta, filtru, cutia si poate mai vine inca o incinta :rolleyes: , deci de aia hp15w este cel mai bun dif raport pret,calitate :finga:. "Clasa inferioara" la un pret garantat! :finga: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 deci sa inteleg ca sunt P.Audio veritabile,restul nu mai conteaza din moment ce sunt mai ieftine.Cumparatorul e interesat de pret.Daca au reusit sa scoata un pret mai bun inseamna ca au avut o strategie de marketing mai buna,daca nu vor iesi in pierdere.Dar pana atunci...Daca de la Nexus iei un difuzor primesti si ceva consultanta, daca iei de la KON primesti peste ochi :toimonster: e si asta o diferenta. Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 22, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2006 E si asta adevarat , dar vorbeam doar din punct de vedere financiar.Si nu cred ca aduc numai difuri ieftine,azi am fost la Kon in timisoara si aveau un C18-650EL la 6.5 mil.Eu doar am remarcat diferenta si atat nu sariti pe mine pls.Oricum diferenta nu e prea mare. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 deci sa inteleg ca sunt P.Audio veritabile,restul nu mai conteaza din moment ce sunt mai ieftine.Cumparatorul e interesat de pret.Daca au reusit sa scoata un pret mai bun inseamna ca au avut o strategie de marketing mai buna,daca nu vor iesi in pierdere.Dar pana atunci...Daca de la Nexus iei un difuzor primesti si ceva consultanta, daca iei de la KON primesti peste ochi :toimonster: e si asta o diferenta.Si daca il luam de la " regele olimpului."..nu primim nimica? :smt005 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 peste ochi :finga: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 si cu 5% mai ieftine ca la KON :snakeman: Asa m-am suparat eu... ca ziceati ca are si scumpe, oferta este valabila doar la difuzoare ce depasesc 250 RON :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum