nickrvl Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Si-a batut cineva capul cu modulul PWM de la aparatele Epsicom? de tipul Exclusive, Progres etc, ce fel de componenta este aceasta?Pe ea am descifrat L272 insa nu prea seamana cu ce pare a fi...... Link spre comentariu
script22 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 prima poza cum a fost facuta ? Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 prima poza cum a fost facuta ?E facuta dupa ultima poza dupa ce am scos fiecare componenta pentru masuratori si urmarire cablaj, cu Paint.NET sau cu oricare alt program capabil sa lucreze cu "straturi"...... Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 acel modul este de la un invertor produs de EP-SYSTEMS(nu are nici o treaba cu Epsicom).pe spate ar trebui sa fie inscriptionat PWM2000,pwm-controlerul este L5991 iar acea piesa din cate imi aduc aminte tre sa fie un TL431. Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2012 acel modul este de la un invertor produs de EP-SYSTEMS(nu are nici o treaba cu Epsicom).pe spate ar trebui sa fie inscriptionat PWM2000,pwm-controlerul este L5991 iar acea piesa din cate imi aduc aminte tre sa fie un TL431.Mii de scuze, acum vad ca am scris "bazaconii", as e Ciprian Ep-Systems este...., multumesc pentru informatie, dar pe el chiar scria L272, ma rog, daca e TL acum incepe sa aiba logica... Link spre comentariu
Giombo Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 La 19.12.2012 la 20:04, nickrvl a spus: Si-a batut cineva capul cu modulul PWM de la aparatele Epsicom? de tipul Exclusive, Progres etc, ce fel de componenta este aceasta?Pe ea am descifrat L272 insa nu prea seamana cu ce pare a fi...... Bună ziua, am și eu aceeași problemă cu acest modul, de unde îl pot cumpăra, mulțumesc frumos Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Nu se cumpără de nicăieri, fiind produs ,,la comandă,, doar pentru construcţia şi service-ul acelor invertoare. Deci în cel mai bun caz îl puteţi obţine doar de la firma care asigură service la acele invertoare.Asta, dacă există vreo firmă agreată să repare invertoarele şi nu se ocupă chiar fabricantul de reparaţii.... Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 37 minute, Giombo a spus: Bună ziua, am și eu aceeași problemă cu acest modul, de unde îl pot cumpăra, mulțumesc frumos Ce scrie pe spatele modulului? pwm2000,fba 502,fba1001? Modulul pwm este pwm2000,celelalte se ocupa cu alte comenzi Link spre comentariu
Jhn Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Am pe undeva un Genera 150, la care am renuntat sa mai investesc, partea de comanda era ok. Nu stiu daca e ce-ti trebuie, insa daca te ajuta vorbim aici pe forum ( deschis) nu am nevoie sa-mi platesti ceva, doar sa postezi rezultatul aici. Modulul este PWM 2000 cum a zis si @cipriyan123 Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Păcat că nu îl repari, aparatele astea sudează foarte bine. Daca nu vrei să îl mai repari poate vrei să îl vinzi in starea actuală, sau poate vreun schimb cu altceva. Link spre comentariu
OZNq Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Salutare, sunt interesat de modulul FBA1001 daca il are cineva. Al meu a cazut de la etaj, si s-a fracturat. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Da,am eu,nou nouț! Nu este din recuperări,dezlipit de pe alta placa ,este nou ca piesa de schimb. Am și celălalt modul PWM2000,daca te interesează. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum