pisic Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 INDESIT WIN 102 merge corect cand e goala cuva. In momentul in care se pun rufe , isi face programul pana la faza in care ar trebui sa ia balsam , nu il ia , iar apoi incepe sa stoarca dar cu jumatate din viteza , si merge incontinuu nu se mai opreste. Nu se aprinde nici un led de eroare nimic , doar ledul de la stoarcere si de la usa raman aprinse . Pe stoarcere direct la fel , merge doar goala, cu rufe se invarte continuu la jumatate din viteza . Am scos motorul , canalele acelea de pe colector erau pline cu grafit , le-am curatat cu un ac .Daca are cineva vreo idee e binevenita. Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Verifica starea microcontactelor frontale.Am gasit contacte cu probleme din cauza umezelii si care faceau tot felul de anomalii in functionarea masinii. Nu repar de obicei masini de spalat, dar am intalnit fenomenul asta la masina unui coleg de serviciu. Verifica si starea traductorului de turatie de pe motor, starea periilor motorului, daca sunt la limita lungimii vor crea probleme. Link spre comentariu
pisic Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Mersi validae , o sa incerc. Ciudat e ca face doar in sarcina ... Link spre comentariu
Vizitator Sicu Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 motor defectverifica daca colectorul are tole de culori usor diferite Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum