Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti de jocul acesta?

Vizitator mariusfanea

Postări Recomandate

Vizitator mariusfanea

Eu si cu inca 2 colegi de la facultate am lucrat de 2 luni la un joc in flash si avem nevoie de niste pareri directe in legatura cu jocul respectiv... mai exact daca gasiti ceva ce nu merge cum ar trebui, sau daca se intrerupe sunetul, sau daca se blocheaza avionul in special. Va rog orice comentariu la joc e bine venita.

uite si link-ul: http://spitfirehero.com

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

1

• ComponentePc

1

• maryuss2011

1

Vizitator xatrix2006

Super tare!!! este singurul gen de jocuri pe care l-as juca oricand!!! dar numai pe atari! nu cu mouse-ul!!Felicitari, la mine a mers perfect(mentionez ca rulez in google chrome pe macbook pro!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...
Vizitator Jerico

Ce mi se pare ciudat este faptul ca cel sau cei care au lucrat 2 luni la joc sunt nou veniti pe forum. Cei carora le plac jocul si comenteaza sunt tot nou veniti pe forum. Interesant!Jocul seamana izbitor cu Raptor, jocul clasic pentru DOS. In rest baieti, va urez mult succes in continuare!

Link spre comentariu
Vizitator Jerico

Si ca un carcotas ce sunt.... de ce aici pe forum scrieti in limba romana si jocul/situl este in engleza?Suntem romani sau ce? Era interesant daca scriati pe forum tot in engleza, sa stim o treaba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări