sebastian1970 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 buna ziua,am un stik data traveler de 4gb,nu se poate formata,da mesaj protejat la scriere.o idee ceva sa ma ajute?sau fiind din china se poate arunca? Link spre comentariu
Vizitator danutsmartdan Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 salut! incearca sa il formatezi pe alt pc,nu ai zis daca il poti deschide ,sau daca atunci cand il introduci in usb il deschide in autoplay Link spre comentariu
Dell vostro Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Vezi aici: http://www.howtogeek.com/howto/windows- ... usb-drives Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Link-ul de mai sus e valabil pentru al 2-lea O.S. stupid, primul fiind Vista. De ce nu folositi XP x64? Erori pe win7 nu exista pe XP x64. Pentru formatare incearca http://www.softpedia.com/get/System/Har ... Tool.shtml Daca nu vrea, atunci programele DOS gen Hyrens Boot CD. Am avut un stick 2Gb care a devenit de 1Gb, l-am formatat cu zeci de programe, degeaba. La preturile de acum merita sa-ti bati capu' decat daca ai avut date importante pe el. Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Ia uitete la el poate are vrun mic butonas care blochiaza dreptu de scriere. Sau incearca un low level format (Download HDD Low Level Format Tool 4.25) Link spre comentariu
bratueduard Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Verifica si cu Kaspersky.Lunar "rezolv" cateva astfel de probleme cu o devirusare la stick/mediu "removabil" neaccesibil de catre utilizator.Mai ciudat este ca utilizatorul vine cu aceeasi problema inapoi dupa ce "baga" si la el in calculator mediu' removabil........ (chiar este greu de inteles: de ce)misterioase sunt caile MBR-ului`Oricum, poate al tau este pur si simplu defect si eu fac "post-hunting". Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Nu ai spus daca e nou sau ti l-a dat cineva in starea asta. Unele stickuri au un soft propriu (optional) de protectie cu care vin de la producator. De ex. Maxell 8Gb pe care-l am eu avea LockAp V.243 pe care daca-l instalezi poate sa blocheze cu cod personal accesul la stick.Daca a fost blocat de altcineva inainte cu cod, nu-l poti debloca prin formatare. Link spre comentariu
gi0 Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 (editat) Buna ziua. Sper ca am postat bine.Am un stik de memorie SanDisk ultra backup de 32Gb,pe care nu l-am mai folosit de vreo 2 luni. Ieri am incercat sa copii ceva pe el si cand l-am introdus in usb mi-a cerut formatare.Am dat ok dar nu ma lasa deoarece de fiecare data imi spune ”the disk is write protected ”.Se mai poate face ceva cu el?Mentionez ca nu am facut vreo setare sau altceva in afara de formatare si la ultima folosinta fonctiona perfect. Am incercat vre-o trei programe,am incercat cu regedit,si diskpart... Cu stima. Scuze pentru prima fotografie. Cu un alt program: Editat Mai 2, 2014 de gi0 Link spre comentariu
GeoMar Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 ... Am incercat vre-o trei programe,am incercat cu regedit,si diskpart... ... Incearca si cu acest program https://www.dropbox.com/s/sryggeswmm5kfwz/thumbscrew.usb-write-protect.rar Link spre comentariu
gi0 Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Nu pot face nimic cu programul,nu se deschide nimic. Multumesc oricum. Link spre comentariu
GeoMar Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) Nu pot face nimic cu programul,nu se deschide nimic. Multumesc oricum. Ba se deschide, arunca o privire in bara, langa ceas. Uite: www.dropbox.com/s/6dqedr4dq6n1kd8/program%20usb%20write.jpg Editat Mai 5, 2014 de GeoMar Link spre comentariu
gi0 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Si tot nu scap de ...write protected.Cum spuneam,nu pot intra sa citesc stikul,nu il pot formata,dar pot cumpara altul,ca acesta e terminat. Cu stima. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 si eu cred ca un low level format ar face lumina... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum