rdl Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Am primit la reparat o plasma Ivory P42LV6-T1 cu sursa defecta(puntea redresoare ). Am rezolvat tv-ul, si l-am dat inapoi fara sa pot proba sunetul deoarece are boxe externe si clientul nu le-a mai adus. A doua zi mi-a fost adus inapoi ca nu functioneaza sunetul. Amplificatorul functioneaza, boxele sunt bune, asa ca rezolvarea mea ar fi sa fac o resetare din meniu service la setarile fabricantului dar nu stiu cum sa intru in meniul service. Daca stie cineva cum sa intra in meniu, sau are cineva o alta parere ???? Multumesc anticipat pentru ajutor! Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Incearca ... meniu + meniu. Link spre comentariu
rdl Postat Decembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Am incercat metoda cu meniu+meniu dar nu merge Link spre comentariu
Cipri Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 On 12/19/2012 at 6:10 PM, leoncris said: Incearca ... meniu + meniu. Buna ziua! Unde gasesc un modul V. Sus pentru o plasma ivory p42LV-T1 Multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 (editat) Acum 9 ore, Cipri a spus: Buna ziua! Unde gasesc un modul V. Sus pentru o plasma ivory p42LV-T1 Multumesc are si el un cod,oricum eu de v-sus la plasma nu am auzit,o fi nu zic nu ,poate y-sus care e cel mai des intalnit defect la plasme,tot in acest forum undeva in in josul paginii este rubrica bazar,vanzari si cumparari,postezi la cumparari,scrii in titlu codul modulului ca e mult mai important decat modelul tv,asta daca vrei sa ,,sara in ochi,, anuntul si sa ai chanse sa.l gasesti , Editat Martie 29, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum