Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plasma Ivory P42LV6-T1

rdl

Postări Recomandate

Am primit la reparat o plasma Ivory P42LV6-T1 cu sursa defecta(puntea redresoare ). Am rezolvat tv-ul, si l-am dat inapoi fara sa pot proba sunetul deoarece are boxe externe si clientul nu le-a mai adus. A doua zi mi-a fost adus inapoi ca nu functioneaza sunetul. Amplificatorul functioneaza, boxele sunt bune, asa ca rezolvarea mea ar fi sa fac o resetare din meniu service la setarile fabricantului dar nu stiu cum sa intru in meniul service. Daca stie cineva cum sa intra in meniu, sau are cineva o alta parere ???? Multumesc anticipat pentru ajutor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rdl

2

• iuliantv

1

• leoncris

1

• Cipri

1

Top autori în acest subiect

• 8 ani mai târziu...
Acum 9 ore, Cipri a spus:

Buna ziua!

Unde gasesc un modul V. Sus pentru o plasma ivory p42LV-T1

Multumesc

are si el un cod,oricum eu de v-sus la plasma nu am auzit,o fi nu zic nu  ,poate y-sus care e cel mai des intalnit defect la plasme,tot in acest forum undeva in in josul paginii este rubrica bazar,vanzari si cumparari,postezi la cumparari,scrii in titlu codul modulului ca e mult mai important decat modelul tv,asta daca vrei sa ,,sara in ochi,, anuntul si sa ai chanse sa.l gasesti ,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări