ionut8312 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 salutare am gasit la remat 4 radiatoare,la prima vedere am zis ca este o punte redresoare cu diodeabia cand am ajuns acasa am vazut ca defapt sunt doi tiristori T63N1100 si doua diode D00-200R-14am rasfoit netul si nici o foaie de catalog pt vre-unu din eitin sa precizez ca tiristorul pe langa cablul gros mai are 2 subtiri daca detine cineva date despre ele as fi recunoscator Link spre comentariu
25L91N11 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Salut, Vezi mai jos in link T63Nxxx poate te ajuta cu ceva. http://images.ihscontent.net/vipimages/ ... 001-60.pdf Google Translate: http://translate.google.com/translate?h ... CDUQ7gEwAA Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Cred ca firele acelea subtiri, duceau la vre-un instrument de masura. Link spre comentariu
em2006 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Gresit, firele subtiri sunt conexiunile G-K tiristor.In circuite de putere, comanda se aplica separat, deci la catod vine atat fir gros, pt partea de putere, cat si fir subtire pt partea de comanda. Link spre comentariu
ionut8312 Postat Ianuarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 si pot folosi tiristorii in loc de diode? Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Teoretic da ... daca sint deschisi tot timpul ... ansamblul pe care-l ai a fost folosit ca punte semicomandata , pentru reglarea puterii la iesirea sa ... cu un pic de munca se poate improviza ceva ... eventual cu beta aa 145 , al fostului IPRS ... depinde ce destinatie vrei sa acorzi componentelor ... spor la treaba ! ( s-a mai discutat aproximativ , cauta si la sectiunea Tehnica sudurii ... ) . Link spre comentariu
em2006 Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 ...tiristorii in loc de diode?Da, iti mai trebuie cate o dioda de 1A si o rezistenta, pentru fiecare tiristor. De fapt tiristorul asta si este, o dioda controlata, nu? Link spre comentariu
ionut8312 Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 si cum ar trebui legata dioda si rezistenta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum