negru_voda Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 salutare. am un programator pe cablu serial (ca in imagine). problema e ca l-am folosit destul de bine pana ieri cand (alimentat la 16Volti ca de-obicei) a inceput sa-mi scoata fum din carcasa cuplei cablului serial. am schimbat mufele si zona de cablu unde era ars (in cazul de fata pinul 5 - ground) care ars/topita izolatia... am incercat pe un alt calculator sa-l conectez si degeaba... a facut aceeasi chestie. care ar putea fi problema? sa fie din programator? sa fie cablul? i need help people... give me some hints multzam fain Link spre comentariu
vcdec Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Cred ca lipsa raspunsurilor inseamna ca trebuie sa va luati un programator pe USB (ICD2 sau PICKIT2) Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Poti pune poze de aproape sa se vada si cablajul si partea cu componente? Cred ca se poate repara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum