electronik Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 va salut , am o intrebare, am avut un laptop Hp COMPAQ Presario CQ50 , si s-a dus placa de baza si hdd-ul l-am pastrat, acum mai am unul tot hp COMPAQ Presario CQ58, e functional, si as dori sa stiu daca pot cumva sa pot recupera ce e pe celalalt hdd de la CQ50, eu ma gandeam sa il introduc pe cel vechi in CQ58, sa reinstalezwindows-ul, apoi dupa ce iau tot de pe el , sa il pun innapoi pe celalalt, indiferent daca va trebui sau nu sa reinstalez din nou windows-ul, cum credeti ca ar merge??? Link spre comentariu
iod2 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 daca ai hddul pe sata, leagal la un desktop. salvezi ce ai nevoie pe hdd ul calcului...si apoi operatiunea inversa... Link spre comentariu
porscheg Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Daca ii pui win din nou si nu ai nimic pe C merge fara probleme. Cand il vei repune pe celalat la loc nu mai este novie de win nou. Link spre comentariu
electronik Postat Decembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2012 va multumesc mult de raspunsuri !!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum