Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vu-metru cu LB1405

steffy89

Postări Recomandate

Salut! Imi poate spune si mie cineva care este intrarea de semnal si alimentarea la vu-metrul de mai jos? Singurele posibilitati de conectare sunt 4 fire ceea ce este derutant caci indicatorul pare sa fie pentru doua canale si nu unul,cu toate ca in datasheet-ul integratului,indicatoarele cu 9 LED_uri foloseau doua integrate LB1405 exact cum are si acesta!

post-61746-139829544817_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• steffy89

4

• zal

1

• Depanatorul

1

• emilberculescu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De principiu montajul se alimenteaza la +8V DC. In datasheet se specifica maxim +14VDC.Conexiuni (vezi atasament):Galben = canal R; / Rosu = +Vcc; / Alb = canal L; / Negru = GND;

Multumesc de lamurire! Iar tensiunea de alimentare sa fie de 10v? Sau ceva mai aproape de maximul 14v?

post-22358-139829544893_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

La vu-metre se folosesc cabluri ecranate pentru semnal? Iar alimentarea trebuie sa fie la fel de bine filtrata ca la amplificator? Sau pot folosi cabluri normale,cum avea el din fabrica si filtraj de 2200...4700?

Link spre comentariu

L-am testat si nu e prea sensibil...cu semnalul la maxim si nu ajunge la jumatatea scalei...are un semireblabil dar nu regleaza decat simetria nu si sensibilitatea...nu stiu ce sa-i fac sa fie mai sensibil...sa mai scot din rezistentele de la intrarea semnalului?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări