Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

legarea a 2 telefoane digi fix mobil la o anterna externa

pop_ady44

Postări Recomandate

va salut

deschid un subiect care ma framanta de vreo4-5 luni

as vrea daca este posibil sa leg 2 telefoane fixo-mobile de la digi mobil(rds-rcs)

pe o antena externa

telefoanele sunt B160 http://mercador.ro/oferta/vand-telefon- ... DdWnS.html

si antena este http://www.evomag.ro/RETELISTICA-Wirele ... -CA24.html

sper din suflet sa nu se considere reclama

multumesc anticipat pt vitoarele raspunsuri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pop_ady44

5

• validae

2

• oasisone

2

exista cateva probleme:

dpdv al antenei, antena aleasa de tine nu este potrivita si nici nu cred ca are cablu deci trebuie facut separat, alti bani, alta distractie.

dpdv al cablului, la 2100 mhz, cablul are atenuare mare, daca vrei sa fie flexibil, deci trebuie sa fie scurt, plus, splitterul pentru banda asta e greu si atarnat cred ca da jos un telefon de pe masa, plus ca acela costa si el.

solutia ar fi doua antene 3G panel care sa vina si cablu fiecare astfel ca telefoanele fix-mobile sa ramana totusi mobile.

Link spre comentariu

am inteles cele spuse de dv dar eu am deja 2 asemenea antene cocotate pe un stalp si de la care coboara caburile la telefoane dar ma gandeam ca poate exista o metoda de legare a 2 asemenea telefoane :jytuiyu cumva la o singura antena

Link spre comentariu

Nu cred ca poti face un distribuitor in regim de amator pe frecventa asta. Chiar iti trebuie simultan ambele telefoane legate la antena ? Pune un telefon pe antena directionala si pe celalalt pune-l intr-o pozitie la care sa aiba acces la un semnal acceptabil. De exemplu, cumperi cablu prelungitor USB de 3m si duci telefonul langa fereastra sa aiba semnal mai bun. Oricum ai nevoie de cablu special, de mare calitate si cat mai scurt cu putinta, pierderile in cablu sunt mari la 2.4Ghz.

Link spre comentariu

eu am antene cu castig mare 24db si la telefon dupa 8-11 metri cablu sosesc 11db masurat cu aprat special de unu de la o firma de instalari acuma eu de pe astfel de antene vorbesc si am internet

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări