pop_ady44 Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 va salut deschid un subiect care ma framanta de vreo4-5 luni as vrea daca este posibil sa leg 2 telefoane fixo-mobile de la digi mobil(rds-rcs) pe o antena externa telefoanele sunt B160 http://mercador.ro/oferta/vand-telefon- ... DdWnS.html si antena este http://www.evomag.ro/RETELISTICA-Wirele ... -CA24.html sper din suflet sa nu se considere reclama multumesc anticipat pt vitoarele raspunsuri Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2012 va salut nu are nimeni nici o idee la problema mea ?precizez ca telefoanele sunt anbele in aceeas retea si lucreaza in 2100mhz Link spre comentariu
oasisone Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 exista cateva probleme: dpdv al antenei, antena aleasa de tine nu este potrivita si nici nu cred ca are cablu deci trebuie facut separat, alti bani, alta distractie. dpdv al cablului, la 2100 mhz, cablul are atenuare mare, daca vrei sa fie flexibil, deci trebuie sa fie scurt, plus, splitterul pentru banda asta e greu si atarnat cred ca da jos un telefon de pe masa, plus ca acela costa si el. solutia ar fi doua antene 3G panel care sa vina si cablu fiecare astfel ca telefoanele fix-mobile sa ramana totusi mobile. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2012 am inteles cele spuse de dv dar eu am deja 2 asemenea antene cocotate pe un stalp si de la care coboara caburile la telefoane dar ma gandeam ca poate exista o metoda de legare a 2 asemenea telefoane cumva la o singura antena Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Nu cred ca poti face un distribuitor in regim de amator pe frecventa asta. Chiar iti trebuie simultan ambele telefoane legate la antena ? Pune un telefon pe antena directionala si pe celalalt pune-l intr-o pozitie la care sa aiba acces la un semnal acceptabil. De exemplu, cumperi cablu prelungitor USB de 3m si duci telefonul langa fereastra sa aiba semnal mai bun. Oricum ai nevoie de cablu special, de mare calitate si cat mai scurt cu putinta, pierderile in cablu sunt mari la 2.4Ghz. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2012 eu am antene cu castig mare 24db si la telefon dupa 8-11 metri cablu sosesc 11db masurat cu aprat special de unu de la o firma de instalari acuma eu de pe astfel de antene vorbesc si am internet Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Apoi lasa-le cum sunt daca ai castigul asta.Daca incerci cu distribuitoare sau splittere vei pierde din castig. Link spre comentariu
oasisone Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 ce profesionist a masurat la capatul cablului 11 dB? Erau cumva de la gaze? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 daca dumneata ai chef de glume dai inainte poate am gresit eu unitatea de masura dar diferenta este mare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum