gcom61 Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Am incercat pe laptop(acer travelmate5310) un programel pt monitorizarea bateriei (Battery Optimizer)free si pt a face economie de energie,programul mi-a oprit mouse-ul usb.L-am mutat pe alt port(usb) si l-a oprit si aici(total 3 usb nu vede mouse-ul).Am dezinstalat minunea aia de program si degeaba.Daca pun mouse-ul in al 4-lea usb merge,insa este foarte incomoda aceasta pozitie a mufei.De mentionat ca pe porturile pe care mouse-ul nu functioneaza pot incarca tel.mobil;nu am incercat altceva(transfer date)Cum pot [reactiva]aceste porturi? Link spre comentariu
ChRS Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 In primul rand, nu recomand programe de genul, Battery Optimizer, s.a.m.d., nu de alta, dar programele free nu-si au rostul si nu fac ceea ce trebuie sa faca.Incearca un Reset Hub din calea Device Manager>USB Root Hub>Tabul Advanced.Este o metoda pe care eu am facut personal, dar este posibil sa nu aiba acelasi efect pe alte calculatoare. Nu raspund de eventuale probleme aparute. Link spre comentariu
Dell vostro Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Poti incerca asa:1)Deconectare mouse din port usb2)Dezinstalare driver3)Conectare mouse in port usb(acum se instaleaza driver generic default). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum