Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mouse off pe 3 porturi usb

gcom61

Postări Recomandate

Am incercat pe laptop(acer travelmate5310) un programel pt monitorizarea bateriei (Battery Optimizer)free si pt a face economie de energie,programul mi-a oprit mouse-ul usb.L-am mutat pe alt port(usb) si l-a oprit si aici(total 3 usb nu vede mouse-ul).Am dezinstalat minunea aia de program si degeaba.Daca pun mouse-ul in al 4-lea usb merge,insa este foarte incomoda aceasta pozitie a mufei.De mentionat ca pe porturile pe care mouse-ul nu functioneaza pot incarca tel.mobil;nu am incercat altceva(transfer date)Cum pot [reactiva]aceste porturi? :sparge: :sparge: :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gcom61

1

• ChRS

1

• Dell vostro

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

In primul rand, nu recomand programe de genul, Battery Optimizer, s.a.m.d., nu de alta, dar programele free nu-si au rostul si nu fac ceea ce trebuie sa faca.Incearca un Reset Hub din calea Device Manager>USB Root Hub>Tabul Advanced.Este o metoda pe care eu am facut personal, dar este posibil sa nu aiba acelasi efect pe alte calculatoare. Nu raspund de eventuale probleme aparute.

post-23593-139829544421_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări