Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator

Vizitator TedySite

Postări Recomandate

Vizitator TedySite

Salut,as dori niste sfaturi daca este cu putinta,am o instalatie care imi genereaza curent continuu max. 4,5Kw si va rog sa-mi spuneti cum e mai avantajos.Sa o stochez si sa o folosesc mai departe sau daca este posibil sa o returnez la oras contorizata in prealabil.Multzam!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vfp_mihai

3

• cusnir

1

Top autori în acest subiect

cel mai bine ar fi sa ne spui de unde sau cum provine acea sursa , ideal ar fi sa folosesti acea energie in consum propriu pentru a nu mai plati TAXE la hoti,(cel putin asa asi prefera sa fac eu ) iar atunci cand e surplus sa o descarci in reteaua nationala , problema e cum convingi baietii destepti adica hotii, sa iti faca un contract , contract care va trebui sa il si respecti , in retea va trebui sa introduci curent alternativ bine fazat , cu un ivertor ongridspor

Link spre comentariu
Vizitator TedySite

cel mai bine ar fi sa ne spui de unde sau cum provine acea sursa , ideal ar fi sa folosesti acea energie in consum propriu pentru a nu mai plati TAXE la hoti,(cel putin asa asi prefera sa fac eu ) iar atunci cand e surplus sa o descarci in reteaua nationala , problema e cum convingi baietii destepti adica hotii, sa iti faca un contract , contract care va trebui sa il si respecti , in retea va trebui sa introduci curent alternativ bine fazat , cu un ivertor ongridspor

Se pare ca ai dreptate, trebuie contract, pana acum ceva vreme cat produceai atat injectai la retea ,acum sunt contractele facute pe anumite ´limite´...de la...pana la.Curentul este produs de un lift si max. produs este de 4 Kw si ceva ,dar liftul nu merge non-stop plus ca din ce produce foloseste si el pentru iluminatul lui propriu si pt acumulatorii lui(sistemul de urgenta).Curentul produs este continuu, ideal ar fi sa il stochez dar acumulatori asa mari...costisitori.Apoi...ce circuit din bloc sa las eu in ´baza´ acumulatorilor...iluminatul de pe holuri poate impreuna cu un afis ¨PENTRU LUMINA VA RUGAM FOLOSITI LIFTUL!´ :aut:
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator iordache aurel

felicitari,folositi-o dumneavoastra cat mai eficient si dati si altora adica inchiriati energia ,,cu ora" nu cu KW/ora adica dati-o si altora mai ieftin ,ca sa vina clientii ! succes,pa ! cu toata stima Aurel din Brasov, viitor posesor de generator electric ,,de apartament '' ,daca gasesc niste electronisti buni sa ma ajute sa transform 9 lanterne perpetua Faraday '' in generator de curent electric ! dati-mi niste nume din Brasov,daca cunoasteti,va multumesc frumos ! tel.07614403

Link spre comentariu

tedy din cate stiam eu , liftul are ceva contragreutati , practit sistemul ma gandesc ca e in echilibru ca un balansoar , deci daca urci sau cobori liftul nu prea ai de unde sa scoti energie , ci doar consumi spor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări