Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STROBOSCOP

sogard_2003

Postări Recomandate

Vreau sa imi fac si eu un stroboscop!m-am plictisit de tampeniile alea de 20w care se gasesc pe tot drumul! Am trecut de curand pe la conex pe maica domnului si am gasit acolo lampi de toate felurile si 3 tipuri de transformatoare...insa la niciunul din produsele astea nu dau nimic..nici macar o denumire comuna.vreau o lampa de 250W si vreau sa stiu si eu daca ma poate ajuta cinva sa aleg transformatorul corect pentru alimentarea amorsei...restul pieselor cred ca nu v-a fi vreo problema cu ele! am si cateva scheme daca vrea cineva sa vada cam ce am gasit eu mai interesant pe net.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sogard_2003

7

• Incepator

4

• west

3

• niq_ro

2

Top autori în acest subiect

niq_ro adresa pe care ai postat-o aici o stiu...dar cred ca nu ma ajuta cu nimik sa pot alimenta amorsa unei lampi de 250w...Eu nu m-am mai ocupat pana acuma de srtroboscoape..si vreau sa stiu daca lampile, care se gasesc momentan pe piata (mai precis la conex),se alimenteaza cu tensiuni diferite pe amorsa aia....teoretic eu zic ca ar trebui sa difere tensiunile ...ca daca nu difereau faceau un transformator STAS... :finga:

Link spre comentariu

niq_ro problema e ca am fost azi la conex si nu vor sa zica nimik despre lapile alea..sau chiar habar nu au....m-am ales cu un simplu pliant de la portasol :rolleyes: pe care imi zicea roscata ca sa sun la nujtiu ce numar si ca sa intreb acolo de eventaule detalii tehnice despre lampa...oricum se pare ca magazinul conex la anumite capitole lasa de dorit.... :partyman:

Link spre comentariu

doar la anumite ? eu zic ca la toate

Vasile eu ziceam asa ca poate mai sunt unii care apreciaza magazinul ... :finga: ..se pare ca esti de acord cu mine in privinta detaliilor referitoare la vreun produs din acel magazin.....te salut si respectele mele
Link spre comentariu

nu e nici o problema pt mine...recunosc...unde nu ma pricep.. dar daca nu ma pricep la electronica nu inseamna ca sunt mai prost :snakeman: probabil sunt si lucruri unde eu ma pricep mai bine ca voi ! :finga: Ne completam uni pe alti !

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

eu zic ca ar fi o idee buna sa luati unu de asta ca are cutie si timer si daca il vreti de putere mai mare doar schimbati condensatorii si lampa :axe:

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări