sogard_2003 Postat Iunie 21, 2006 Partajează Postat Iunie 21, 2006 Vreau sa imi fac si eu un stroboscop!m-am plictisit de tampeniile alea de 20w care se gasesc pe tot drumul! Am trecut de curand pe la conex pe maica domnului si am gasit acolo lampi de toate felurile si 3 tipuri de transformatoare...insa la niciunul din produsele astea nu dau nimic..nici macar o denumire comuna.vreau o lampa de 250W si vreau sa stiu si eu daca ma poate ajuta cinva sa aleg transformatorul corect pentru alimentarea amorsei...restul pieselor cred ca nu v-a fi vreo problema cu ele! am si cateva scheme daca vrea cineva sa vada cam ce am gasit eu mai interesant pe net. Link spre comentariu
west Postat Iunie 21, 2006 Partajează Postat Iunie 21, 2006 dap... interesant topic !!! sper sa ne ajute cineva cu raspunsurile !! Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 vezi http://www.niqro.as.ro/strobo1.htm Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Iunie 22, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2006 niq_ro adresa pe care ai postat-o aici o stiu...dar cred ca nu ma ajuta cu nimik sa pot alimenta amorsa unei lampi de 250w...Eu nu m-am mai ocupat pana acuma de srtroboscoape..si vreau sa stiu daca lampile, care se gasesc momentan pe piata (mai precis la conex),se alimenteaza cu tensiuni diferite pe amorsa aia....teoretic eu zic ca ar trebui sa difere tensiunile ...ca daca nu difereau faceau un transformator STAS... :finga: Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 pai atunci noteaza ce lampi au acolo si cauta la greu pe net datasheet-urile lampilor.. da' ideea era ca teoria ca teoria da' practica ne omoara :partyman: Link spre comentariu
Incepator Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 Ai rabdare un pic ca am gasit eu o schema buna ptr 500WAm sa-o postez diseara Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Iunie 22, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2006 niq_ro problema e ca am fost azi la conex si nu vor sa zica nimik despre lapile alea..sau chiar habar nu au....m-am ales cu un simplu pliant de la portasol :rolleyes: pe care imi zicea roscata ca sa sun la nujtiu ce numar si ca sa intreb acolo de eventaule detalii tehnice despre lampa...oricum se pare ca magazinul conex la anumite capitole lasa de dorit.... :partyman: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 doar la anumite ? eu zic ca la toate Link spre comentariu
west Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 aham...cam asa e... si cam la orice magazin...mai ales daca sunt femei vanzatoare alea nu stiu ABSOLUT Nimik.. sunt mai prastie ca mine alea .. Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Iunie 22, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2006 doar la anumite ? eu zic ca la toate Vasile eu ziceam asa ca poate mai sunt unii care apreciaza magazinul ... :finga: ..se pare ca esti de acord cu mine in privinta detaliilor referitoare la vreun produs din acel magazin.....te salut si respectele mele Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 bine ca recunosti Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 am postat in acelasi timp, eu ma referam la WEST sunt mai prastie ca mine alea .. :partyman: Link spre comentariu
Incepator Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 Despre schema asta vb.,cred ca este buna: http://www.geocities.com/tjacodesign/st ... robos.html o voi testa si eu intr-un viitor apropiat. Link spre comentariu
west Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 nu e nici o problema pt mine...recunosc...unde nu ma pricep.. dar daca nu ma pricep la electronica nu inseamna ca sunt mai prost :snakeman: probabil sunt si lucruri unde eu ma pricep mai bine ca voi ! :finga: Ne completam uni pe alti ! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 eu zic ca ar fi o idee buna sa luati unu de asta ca are cutie si timer si daca il vreti de putere mai mare doar schimbati condensatorii si lampa :axe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum