aliusa Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 salutare,vazand atata zapada mi-a venit o idee si anume sa-mi transform atv-ul in snowmobil. modificarile ar fi cam asa(dupa primele idei care mi-au venit) dau jos rotile din fata si in prezoamele care tin roata fac niste suporturi pe care sa fie prinse niste schiuri(clasice sau eventual facute din tabla mai late) partea din spate dau jos puntea cu tot cu bascula si in boltul respectiv care tinea basbula fac un fel de banda de cauciuc care sa circule pe 2 role,una din role la capatul ei o sa aibe un pinion pe care vine pus lantul de transmisie. banda as faceo undeva la 400/500mm latime sa aibe aderenta si tot pentru aderenta i-as pune niste suruburi cu cap torbant de la interior spre exterior. idea este ca momentan cu rotile pe fata se cam blocheaza in zapada iar spatele patineaza chiar si cu lanturi pe roti. daca a mai facutcineva modificarea asta mi-ar fi de un real ajutor,eventual pareri opini linkuri filmulete tot ce e material informativ. atv este destul de puternic 150cmc transmisie automata singura problema (cu toate ca rotile spate sant destul de late) patineaza pentru ca e destul de usor(180kg fara pasager) Link spre comentariu
goguboeru Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Vezi ca pe site-ul de patente americane are un tip exact o modificare de care vrei tu sa faci Le-am dat io jos mai de mult dar trebuie sa le caut in alt PC la care cred ca am acces dupa 10 ian. Cauta si tu la belt tracks ATV sau ATV with tracks si vezi ce iti da. Oricum se gasesc senile gata facute din elemente de senila din plastic ce se asambleaza, sau senila intreaga din cauciuc.Daca vrei sa faci sa stii ca nu e asa de greu dar cred ca o sa le poti folosi la iarna viitoare.Dar sa stii ca se recomanda o putere de cel putin 400cm cubi ca sa se miste ca lumea. Link spre comentariu
mkreszan Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 La Multi Ani! exista kituri pentru asa ceva. Vezi imaginea, poate iti da o idee de constructie. http://www.alibaba.com/product-gs/44709 ... image.html Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Ai aici proiecte si schite pt 2 tipuri de senille. La un model pastrezi si cauciucurile la altul nu.Le dezarhivezi si ordonezi .Eu doar m-am chinuit sa le fac sa nu depaseasca 1 mb rar ul.Eu consider ca varianta pastrand rotile originale e mai usor de facut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum