Marian C Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Buna dimineataO intrebare: ce sasiu tv credeti ca ofera imagine de inalta calitate ? Sau care circuite sunt de calitate (jungla, vertical, final video)Multumesc anticipat Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Daca te referi la CRTuri clar cele de 100Hz au imagine mai de calitate. Link spre comentariu
radu ionel Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 La ce vreti sa va referiti,mai concret,ca performanta imagine...!!! la ce tipuri de tv-uri???:1)CRT-cu tub catodic-tipuri de tub...2)plasma sau 3)_ LCD...ca si componente ce echipeaza sasiul!!!Mentiune;Nu toate componentele sint interschimbabi intre ele;procesor,memo,jungla,BV,sunet,tuner(slector;normal,sinteza;tensiune/frecventa...)>ci,sasiile sint concepute functional cu seturi compatibile de CI cu anumite functii distincte,(exemplu;clasice/digitale,procesor singular,proc+memo,tip Hercules si nu numai(proc+memo+jungla-compact)ETC... Link spre comentariu
Marian C Postat Decembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2012 ma refer la crt-uri, si la experienta voastra adica care tv v-a uimit cu calitatea imaginii (claritate, definitie, culori)de ex la datasheet la7840 scrie ca ofera imagini de calitatesi apropo de 100hz mereu m-am intrebat cum e asta din moment ce semnalul vine intretesut la 50hz (practic un semicadru la 50hz !) Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Pe linga sasiu,uitati poate cea mai importanta componenta: tubul cinescop!!!!!! Poate fi sasiul super ok,daca tubul este ....''varza''!!! Link spre comentariu
radu ionel Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Sau tub**FLAT*,ai festelit-o...este un tub f.f.prost si cu o *viata *f. scurta si-ti face niste defecte ,de-ti *bati* copiii>>>poti sa-i pui sasiul -sasielor,mortul de la groapa ,nu se mai intoarce... Link spre comentariu
Marian C Postat Ianuarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 totusi tv-urile facute in anii '90 au o imagine mai buna Link spre comentariu
radu ionel Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 totusi tv-urile facute in anii '90 au o imagine mai buna_____________________________________________________________Fiindca pe atunci *piata* nu era invadata de chinezarii.... Link spre comentariu
harman37arun Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Tv Sony trinitron m-au fascinat intodeauna si sincer sa fiu daca as gasi unul nou l-as cumpara(stiu ca nu se mai fabrica).Am avut unu la reparat si dupa 40 000 ore de functionare inca imaginea era acceptabila.Pe mine nu ma incantat deocamdata nici o plasma sau un Lcd care se gaseste la noi in comert,poate cand va aparea si la noi Sharp Quatron, Link spre comentariu
Marian C Postat Ianuarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 poate dar cred ca trebuie sa ai semnal de la camera tot quatron altfel..... Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Am un digiline cu ecran videocolor de 70.Sursa cu 4605,vertical cu 3654,jungla 8362 etc.Si acum merge perfect si nu renunt la el. Link spre comentariu
radu ionel Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Am avut ocazia sa merg de multe ori ln **Nemtia**sl multi au acasa in sufragerie TV-uri CRT tip vechi Philips ( 2B,K48,K40,K35s,12,K11,chiar si 9i>git gros cu diagonala cit mai mare, peste 66mm)Sony Trinitron>au tub de constructie speciala cu absorbtie de lumina,Salora,Loewe si autohtone,care merg de *duduie* dar si consuma 180/200W..,Au si tehnica ultra moderna ,dar mentalitatea lor cel putin acasa si la casa de vacanta ,au cite o vechitura >perfect functionala ...Si eu am in colectie (carcase lemn si plastic)citeva> ireprosabile,cu modificari bineinteles la selectoare....dar si piese de rezerva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum