Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta pentru SBX3040

Vizitator Sharkydj

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• radue

1

• adircf

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Sharkydj

pana la urma nu imi da nimeni o incinta deja calculata ca dpa cum am zis sunt cam varza cu calculele si.........as vrea mura in gura daca se poate :weedman:

Link spre comentariu
Vizitator s@73l!7

iei parametrii din pdf si ii pui in simulator, la locul lor, adica in rubrica in dreptul careia scrie numele parametrului...cred...nu stiu ca inca nu m-am apucat de calculat incinte (nici macar nu am program)

Link spre comentariu

Sunt un fel de tipuri standard de incinte.Adica volumul si frecventa de acordaj se alege pentru a obtine o anumita caracteristica: raspuns in joase, latime de banda (in cazul incintelor band pass), defazaj mic, etc.Nu e obligatoriu sa alegi unul dintre ele.Joaca-te cu programul de simulare si vezi ce curbe obtii pentru un volum de 60-80L si diferite frecvente de acordaj (fb) de la 35-50Hz.Dar recomandabil e sa alegi proiectele din brosura SAL. Ai si dimensiunile dupa care trebuie sa tai lemnaraia.Bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări