adicontakt Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 doresc sa imi cumpar o imprimanta atat pnetru nevoile zilnice de printare cat si pentru circuite imprimate ce ziceti de modelul acesta http://www.emag.ro/imprimanta-laser-mon ... EVDDTBBBM/ bineinteles ca nesimtitii de la emag i-au pus inca 20 de lei in plus la pretul intial ( de acu 2 sapt) ca deh se apropie craciunul Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Eu ti-as recomanda un HP vechi...vechi de tot, din seria 2000 sau 4000. Acestea nu au chip, se incarca usor, sunt extraordinar de fiabile (din punctul meu de vedere), DAR sunt cam mari (si ingalbenite de timp). Daca ai mai multe PCuri in casa, laptopuri etc, orienteaza-te dupa o imprimanta cu placa de retea (RJ-45). Daca vrei sa mergi pe una SH, cauta totusi una cu RAM >32Mb. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 nu mai vreau sh , am cumparat un canon lbp810 vechi si nu imi foloseste la nimic , de imprimat text imprima cum trebuie , dar poze nu , plus ca am cheltuit o groaza si cu incarcatul de toner ca am crezut ca e cartusul de vina , numai belele am avut asa ca am zis sa nu frig de 2 oriam cautat la sh un hp care sa mearga cu cartusul care il am (lp22) dar nu am gasit ( voiam doar imprimanta fara cartusul ei) Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Buna seara ! Eu va recomand una din aceste imprimante de pe acest linck : viewtopic.php?f=27&t=94800 .Succes !! Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 ce o fi asa greu de citit ca eu vreau cu laserce e in topicul acela e cu cerneala Link spre comentariu
dem3ntor Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 eu as lua tot sh, am cumparat mai multe Kyocerra FS1030D si sunt foarte multumit de ele, nu au chip, iar un cartus original tine cam 8000de pagini. gasesti la atxcomputers. ro pe la 200ron. ca sa scoata bine si poze trebuie sa fie cilindrul bun, eu am avut noroc sa zic asa si nu am probleme. Multumesc! Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 recomand imprimantele astea doua, pacat ca nu se mai gasesc noi, Samsung ML-2010 si Xerox Phaser 3117. Intereseaza-te cum e cu reincarcarea la Xerox Phaser 3010 Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2012 depasesc bugetul amandoua Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2012 azi e mai ieftina cu 30 de lei , de fapt fata de pretul care l-am vazut initial cu 10 leimai astept pana joi sa vad evolutia pretului Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Intreaba ce incarcare au tonerele si daca sunt starter. Am avut un printer din asta si dupa 160 pagini color au inceput erorile. Mi s-a explicat ca-s fraier si n-am citit ce e pe cutie. Cauta ''starter'' pe google si n-ai sa gasesti in primele zeci de pagini despre toner. Mi-am luat-o. Cu 800 lei cat am dat puteam printa la o firma in prostie! Cip-urile costa 20-30lei per culoare, depinde de unde le iei, dar si cu ele e o afacere, tin 1000-1500 pagini. Cip-urile sunt de detectie, n-au treaba cu cantitatea reala de toner. Daca ai de printat en-gross, nu merita. P.S.1.: Evita tot ce tine de emag.P.S.2.: Eroarea de la toner putea fi resetata daca scoteam tava cu cartuse si o bagam la loc, miscare detectata de un optocuplor undeva pe placa. Am suntat treaba cu un switch pus pe carcasa dar asta nu-i solutie pe termen lung. La fiecare printare apasam switch-ul. Link spre comentariu
riderinblack Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 P.S.1.: Evita tot ce tine de emag.De ce sa faca asta? Daca e un "schepsis" cu ei spune-ne sa stim si noi.... Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Recomand Canon I-Sensys LBP6000, este practic un HP fara cip si incarcare ieftina. Imprimanta costa in jur de 300 lei, merita! Ca marime e comparabila cu Samsung-ul pe care voiai sa-l iei de la emag. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2012 pana la urma am luat imprimanta de la emag ca tot aveam un voucher cadou care expira la sfarsitul anului asa ca am dat pe ea 210 lei (in conditiile in care la altex e 360 de lei , posibil sa fie varianta cu wireless dar mie nu imi trebuie asa ceva) cablaje vad ca merg facute pic hosting e doar un cablaj de test dupa cum se vede au uitat sa selectez functia mirror asa ca acest cablaj va ajunge la gunoi Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Din asta am vrut si eu sa-mi iau initial, am intrebat baietii de la o firma de consumabile si mi-au recomandat Canon I-Sensys Argumentele lor m-au convins, nu are cip, se incarca usor si ieftin, e derivata dintr-un model bun de HP din ce am citit pe netAcuma, daca ai cumparat-o, sa-ti traiasca si sa-ti foloseasca ! Sa ne spui dupa ce reincarci prima data, cum e cu incarcarea, cat costa, are cip etc. Asteptam vesti. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2012 sper sa o incarc la munca (o bag la gramada peste consumabilele de la munca ), pe siteul celor de la emag la comenturi cineva zicea ca a reincarcat cu 40-50 de lui un cartus , dar nu stiu cat e de adevarat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum