Vizitator alexandrubobei Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Chiar te rog când ai timp sa îmi spui cum. Dacă poți si cu poze cum ai zis ar fi excelent. Nu ar fi prima oară când as pierde garantia la un produs. Nu s-a întâmplat sa o folosesc. Am grija de ele. Link spre comentariu
Vizitator alexandrubobei Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Late Edit:Acum cateva minute dupa ce s-a terminat un disc, am vrut sa ridic acul si din greseala am atins "bucata" metalica de la doza de care este legat firul rosu si a inceput sa bazaie foarte tare. la celelalte fire nu face asa. Cred ca de acolo o fi problema Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Cite fire ai conectate la doza? O poza ar fi binevenita. Link spre comentariu
atupi Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Este firesc sa bazaie daca ai atins vreunul din firele "calde" care preiau semnalul din doza. Link spre comentariu
atupi Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Hai ca am facut niste poze ca fie lucrurile mai clare. In prima faza poti incerca sa mai strangi acel surub care se vede in prima poza. In poza doua se vede cum am taiat eu acel circuit de pe acel mic cablaj rotund si am instalat noul cablu de impamantare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum