DavioForce Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 ma puteti ajuta si pe mine cu niste erori la un fiat stilo 1.6 2001acum o luma mia cazut niste antigel pe toata partea stanga la motor(adik centrala abs,baterie,tablou sigurante)la o sapt dupa ce mia cazut antigelul mia aparut in bord erorile ABS ASR EBD failure .am incercat tot ce se putea sa scap de ele dar degeaba.am curatat toate mufele cu spray de contacte am schimbat si bateria si nimik.cand pun contactul martorii de bord de la abs,asr si ebd stau aprinsi 2sec apoi se sting o sec si se reaprind din nou si raman asa.tin sa precizez ca am placa de la servo city arsa, Link spre comentariu
alfabit Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 E foarte greu sa-ti dea cineva un raspuns care sa nimereasca defectul din ecu ABS la masina ta, exista pentru asta testere de diagnosticare, iti arata exact defectul si piesa de inlocuit, restul se pot face decit presupuneri mai mult sau mai putin gresite.Exista o gramada de defecte care aprind avaria la ABS, senzor roata defect, senzor pozitionat gresit, conexiuni senzor intrerupte sau scurcircuit la masa, chiar si o gume de dimensiuni diferite ( apare diferenta de viteza intre roti in cazul asta ) si inca multe... eu nu spun ca ar fi una din astea la masina ta, decit ti-am dat niste exemple sa vezi ca sint multe si fara tester facem presupuneri, si piesele sint scumpe sa le schimbi pe toate la rind ...!Oricum pina ajungi la tester poti merge cu masina, avaria arata ca ABS-ul e dezactivat, masina se comporta ca una fara ABS. Mergi cu ea precum cu una fara ABS si repede la tester, ca mai e si alunecos pe sosea si mai bine cu ABS decit fara.Plus ca avaria ABS chiar dupa ce repari sistemul becul de avarie il stingi dupa ce stergi memoria defectelor, altfel ramine aprins, se stinge dupa reparatie decit tot cu testerul. Link spre comentariu
DavioForce Postat Decembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2012 ok,ms pt raspuns,am sa revin cu un rasp dupa ce opun pe tester. Link spre comentariu
DavioForce Postat Decembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2012 am depistat problema...era de la comutatorul din pedala de frana...comutatorul care aprinde becurile spate cand calci pedala de frana. Link spre comentariu
Vizitator iosif93 Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 aceeasi problema o am si eu la stilo din 2001 1,6.Tot asa imi este aprins ABS,ASR ESP. Dar comutatorul ala din pedala de frana unde e situat??? Link spre comentariu
DavioForce Postat Martie 9, 2014 Autor Partajează Postat Martie 9, 2014 chiar deasupra pedalei de frana,are 3 sau 4 fire Link spre comentariu
Vizitator trafycante Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Salut, anunta-ma cand vi prin Valcea sa facem o diagnoza gratis. Te salut Link spre comentariu
Vizitator iosif93 Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 am pus masina pe un tester,si e de la un fir,ori e fisurat,ori numai face contact cum trebuie,dar nu prea dau de el Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum