Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cel mai estetic radio romanesc...

feri.visky

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Luand in considerare ultimele interventii exista urmatoarea situatie:I. inainte de 1959 (Radio Popular)-Armonia-Serenada-BicazII. dupa 1959 (Electronica)II-1 cu tranzistoare-LitoralII-2 cu tuburi electronice-EnescuRamane sa stabilim cine invinge in zona "I"

Avem un clasament... cum propunerile ulterioare nu au schimbat ordinea, cred ca se poate accepta acest clasament. E foarte greu sa afirmi ca e x sau y, atunci cand ai foarte putine date. Deci... ramane sa acceptam faptul ca "de gustibus non est disputandum"!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Carmen Mironovici

Dacă nu e prea tîrziu, aș zice :

radio cu tuburi    : DARCLEE 2 S631A

radio cu tz : BUCUR 6 (cu decodorul stereo cu tz).

radio portabil   : GOLF (un fel de Gloria 4, dar cu carcasa mai frumoasă)

radio miniatură : SOLO 100

radio auto  : PREDEAL

radio profesional   : RX 2000 Naval

radio din combină : T350

Link spre comentariu
Vizitator SemnalMec

Dacă nu e prea tîrziu, aș zice :

radio cu tz : BUCUR 6 (cu decodorul stereo cu tz).

Mai degraba "Bucur 1" de Electronica Bucuresti pentru ca are acel indicator de acord cu ac si suprafata carcasei aparatului si a boxelor este foarte bine lucrata fiind bine acoperita cu un lac lucios (spre deosebire de Bucur 6 unde s-a facut economie pana la lac,caseta avand un aspect mat)

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Doar atunci va fi elucidata problema asta,cand posesorii de benzinar vor ajunge la consens cu posesorii de diesel(fara nici o legatura cu subiectul,dar discutiile pe tema asta sunt la fel de... interminabile).

Link spre comentariu

...viopa, dragă, dacă ai fi fost suficient de smerit ca să primeşti revista nr. 15, ai fi citit şi acolo o părere, zic eu autorizată, despre clasificarea estetică a aparatelor... În rest, vorba lui doru3160 despre consens...

Link spre comentariu

Este vorba despre acest topic. Cat despre smerenie o mai am uneori cand calc pe la biserica la invitatia parintelui sa vadem daca este bun vinul pentru impartasanie. Cat despre consens, este ca si in politica.

Editat de viopa
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări