grasi Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 buna dimineata ,am un laptop vaio model pcg-9j1m ,nu am cd driver am instalat windows xp merge bine numai ca nu gasesc driver la video [vga controler] daca m ati putea ajuta cu un driver sau cum pot sa iau de pe net va multumesc Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 sunt programe dedicate care cauta draivere driver genius profesional de exemplu pot sa ti-l dau si eu cu crack Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Poti cauta si pe ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/VAIO/ORIGINAL/ sau urci mai sus la ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/VAIO/ Solutia mai simpla era sa afli ce placa video ai inainte de a instala XP. Poti instala experimental win7 doar ca sa iei din device manager toate controllerele daca n-ai alta solutie. Sony si nu numai fac mii de modele de laptopuri si astfel esti printe alte zeci de mii care au aceeasi problema: un model pe care nu-l gasesti mai nicaieri, si problema driverelor. Link spre comentariu
grasi Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 va multumesc am gasit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum