Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

decibelmetru care sa comande un releu

Vizitator pedrissimo

Postări Recomandate

Vizitator pedrissimo

poate sa imi spuna cineva daca se poate ca un decibelmetru, analogic sau digital, atunci cand citeste o anumita valoare impusa sa comande un releu care sa deschida un circuit electric de 220 ? Si daca da cine ar putea sa ma ajute sa realizez o asemenea instalatie.Mersi !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

1

• iuli09

1

• popa ionut

1

Top autori în acest subiect

E simplu cu un microfon ,si doi tranzistori unul ca amplificator iar celelant sa comande releul cand ajunge sunetul la o anumita intesitate,sunt pe net exemple gen veozele acelea care se aprind cand bati din palme,globurile care se misca dupa muzica etc..

Link spre comentariu
Vizitator pisica matache

poate sa imi spuna cineva daca se poate ca un decibelmetru, analogic sau digital, atunci cand citeste o anumita valoare impusa sa comande un releu care sa deschida un circuit electric de 220 ? Si daca da cine ar putea sa ma ajute sa realizez o asemenea instalatie.Mersi !

Exista un decibelmetru pe care vrei sa-l modifici,sau vrei sa-l faci de la zero;semnalul de intrare de unde provine?
Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
Vizitator pedrissimo

Am un bar unde dj nu respecta nivelul zgomotului impus de mine, riscand sa ma reclame vecinii la politie. De aceea am nevoie de un montaj, eventual pe baza de decibelmetru, care atunci cand se depaseste nivelul de zgomot impus de mine sa se opreasca curentul la statie. Sau daca are cineva alta ideie care sa ma ajute ar fi bine.Multumesc mult !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări