zal Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Problema e că trz finali, deşi au aceeaşi capsulă TO220, cei sovietici au pinii inversaţi, ca la TO126.Aşa că atenţie, să faci legăturile cu sîrme izolate între trz şi placă. Link spre comentariu
cristian_98 Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Buna seara....Am si eu un asemenea modul si vreau sa-l pun in functiune. Insa nu inteleg conexiunile.In poze apar...de la stanga la dreapta -48V inseamna GND (masa)?... iesire difuzor, + 48V....sa inteleg ca e ramura pozitiva de la sursa de alimentare...? Apoi apare intrarea,... din nou +48V?Conectez de 2 ori ramura pozitiva de 48v?Daca nu cum vin mai exact legaturile...? Link spre comentariu
Cozonac Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 (editat) Buna ziua, dupa 7 ani de la ultima intrebare, mai pun si eu una. Am partea electronica al unui Kashtan cu VU-metre analogice (sasiul metalic in care vine placa de baza, cele 5 placi care intra in ea, conectori si reglaje) si as vrea sa o pun in functiune. Ma ajuta cineva, va rog, cu tensiunile necesare pentru conectorii X5, X8 si X9, in asa fel incat sa-i pot folosi conectorii de input / output si reglajele? Din schema nu-mi dau seama, iar daca alimentez numai X8 nu se intampla nimic, nu reactioneaza. Alimentarea momentan o fac de la o sursa reglabila. Transformatorul TC-80-7 este deja in drum spre mine. Ciudat e ca VCC e si peste intregul sasiu. Multumesc Editat August 13, 2020 de Cozonac Link spre comentariu
Cozonac Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 (editat) Mai are cineva vreo schema diferita dar la calitate mai buna? Eu am lipit schema de mai jos din 3 pagini scanate dar randarea a blurat-o. Daca are cineva ceva mai calitativ, ma intereseaza partea de alimentare si conectica ei spre placa de baza. Am vazut ca sunt si alte formate, ceva mai detaliate. Editat August 13, 2020 de Cozonac Link spre comentariu
BRANCA Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 (editat) http://www.radioman-portal.ru/magazin/radio/1979/11.php E revista Radio unde gasesti magul Jupiter 203.Cam ala ar corespunde la Kashtan cu vumetre ac. Daca nu te descurci in rusa vezi ca imediat in dreapta paginii e un link subliniat ce contine cuvantul djvu. Daca schema nu te ajuta,adica nu corespunde,inseamna ca ai alt tip de Kashtan. Vezi ca a doua schema pusa de tine este pentru vumetre pe afisaj,nu pe ace. Editat August 13, 2020 de BRANCA Link spre comentariu
Cozonac Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 (editat) Salut Branca, multumesc. Ma astept ca pinout-ul sa fie la fel la ce tine de alimentare (catre mainboard), indiferent de care kashtan e. Eu am, intr-adevar, Jupiter 203, dar ma uit si prin fisierele postate de tine. Ce mai gasesc postez aici. LE. O sa astept sa vina transformatorul pentru ca n-am suficiente canale la sursa sa-l testez complet (plus ca unele linii sunt cu tensiune alternativa). Editat August 13, 2020 de Cozonac Link spre comentariu
BRANCA Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 Asta e pe forum si e "citeatza". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum