Lonerider Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Salutare.Am primit acest model de pick-up, insa are lipsa doza cu ac. Nu am gasit prea multe detalii despre acest model in internet. Eu mai sap, dar, daca ati intalnit careva acest model si ma putei ajuta cu tipul dozei si sistemul de fixare al ei, ar fi binevenita informatia. In principiu, vreau sa-i adaptez un preamp cu tuburi, pentru doza ceramica (banuiesc ca din aceasta o fi avut). Va multumesc. Link spre comentariu
radianr Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Salutare.Am primit acest model de pick-up, insa are lipsa doza cu ac. Nu am gasit prea multe detalii despre acest model in internet. Eu mai sap, dar, daca ati intalnit careva acest model si ma putei ajuta cu tipul dozei si sistemul de fixare al ei, ar fi binevenita informatia. In principiu, vreau sa-i adaptez un preamp cu tuburi, pentru doza ceramica (banuiesc ca din aceasta o fi avut). Va multumesc.Cateva date : http://www.radiomuseum.org/r/telefunken ... iw_24.htmlAcolo scrie si: Magnetsystem Shure M75-6SM Link spre comentariu
Lonerider Postat Decembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Acolo scrie si: Magnetsystem Shure M75-6SMMultumesc. Eu m-am gandit ca ar putea fi magnetica. Are 5 fire in brat. Patru de semnal si unul de ecran (masa) care se uneste cu doua din cele patru intr-o caseta cu contacte. Mai tare ma doare suportul de prindere al dozei de capatul bratului. Tot ce am eu la bratul pick-up-ului este doar capacul, fara piesa notata la pozitia 36 din desen, care cred ca este si soclul dozei... Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Poz. 36 este chiar doza si are sistem de prindere clasic cu patru suruburi. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Poate cu două şuruburi... patru sînt cuplele de semnal şi pinii suportului. Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Cu doua, bineînteles. Link spre comentariu
Lonerider Postat Decembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Poz. 36 este chiar doza si are sistem de prindere clasic cu patru suruburi.Si banuiesc ca e destul de greu de gasit, chiar si defecta sau fara ac... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 viewtopic.php?f=59&t=132435&start=30La pozitia 9 este un Shure M75. Poate vi se potriveste, dar nu are ac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum