Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pick-up TELEFUNKEN W240 HIFI

Lonerider

Postări Recomandate

Salutare.Am primit acest model de pick-up, insa are lipsa doza cu ac. Nu am gasit prea multe detalii despre acest model in internet. Eu mai sap, dar, daca ati intalnit careva acest model si ma putei ajuta cu tipul dozei si sistemul de fixare al ei, ar fi binevenita informatia. In principiu, vreau sa-i adaptez un preamp cu tuburi, pentru doza ceramica (banuiesc ca din aceasta o fi avut). Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Lonerider

3

• franzm

2

• zal

1

• radianr

1

Top autori în acest subiect

Salutare.Am primit acest model de pick-up, insa are lipsa doza cu ac. Nu am gasit prea multe detalii despre acest model in internet. Eu mai sap, dar, daca ati intalnit careva acest model si ma putei ajuta cu tipul dozei si sistemul de fixare al ei, ar fi binevenita informatia. In principiu, vreau sa-i adaptez un preamp cu tuburi, pentru doza ceramica (banuiesc ca din aceasta o fi avut). Va multumesc.

Cateva date : http://www.radiomuseum.org/r/telefunken ... iw_24.htmlAcolo scrie si: Magnetsystem Shure M75-6SM
Link spre comentariu

Acolo scrie si: Magnetsystem Shure M75-6SM

Multumesc. Eu m-am gandit ca ar putea fi magnetica. Are 5 fire in brat. Patru de semnal si unul de ecran (masa) care se uneste cu doua din cele patru intr-o caseta cu contacte. Mai tare ma doare suportul de prindere al dozei de capatul bratului. Tot ce am eu la bratul pick-up-ului este doar capacul, fara piesa notata la pozitia 36 din desen, care cred ca este si soclul dozei...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări