Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme pc deluxe

K1nderu

Postări Recomandate

Pai 1,5 si 6 sunt off iar 2,3 si 4 sunt on resetul de bios nu e langa bateria e in dreapta putin mai jos deasupra mufelor Af panel(dar nu cred ca e ala)langa el scris IDECED si 2 poze dar nu sunt clare doar asa ca o idee....edit: langa baterie e locas pentru jumper dar acesta lipseste....iar sub acesta scrie CLA_RTC

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• K1nderu

14

• popa ionut

9

• The Stressmaker

4

• schumyicr

4

Totusi eu nu sunt lamurit ce e cu acei 13V pe bara de 12V. Nu de alta dar pare o tensiune mare, suficienta ca sa aduca placa de baza in protectie.Resetul de bios se poate face scotand bateria aceea rotunda si cu o surubelnita se face scurt cam intre 10 secunde si un minut pe acele contacte din soclul bateriei.

Link spre comentariu

"tutunpiopipiensar" Este cred ca din limba italiana , :rade: asa ceva nu am patit sa vb placa de sunet , uite dane modelul placi de sunet sa ne putem informa mai exact,incearca cu alta placa de sunet poate vb moldoveneste :limb: ,zine tot ce ai in pc aici desfa si procul tot modelul la fiecare , unele placi de baza au coduri de eroare in mai multe feluri si anume " bip,led flipain d,sau vocal " :92

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări