K1nderu Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 daaaa am scos procesorul si acum zice no cpu instal si porcaria aia trun....computer,deci procesorul e bun... Link spre comentariu
schumyicr Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Cum iti zice? Iti "vorbeste"? Sau iti afiseaza? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Daca inteleg bine tipa aia zice "system failed cpu... " si cotrobaind putin pe net se pare ca ultimul cuvant este "test" (Eng): http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/soc ... a7v333.pdf unde, la cautare exista doar o singura "vorbire" pentru cum se aude, la pagina 46. In teorie e ceva cu procesorul. Nu m-ar mira sa "vorbeasca" si fara procesor instalat (am vazut ca deja ai facut asta). Ai testat procesorul in alt sistem? Ai verificat compatibilitatea acestuia cu placa? Daca da, atunci sursele de alimentare ale procesorului de pe placa sunt posibil defecte, incepe prin a verifica condensatorii acestora sau, cum s-a recomandat inainte, sa nu existe scurcircuit intre placa si tabla carcasei. PS: tipa aia vorbeste direct la iesirea audio, daca nu s-a inteles, prin sistemul audio, am mai intalnit placi d-astea cu voce sexy . Link spre comentariu
K1nderu Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Procesorul nu l-am testat pe alt pc pentru ca nu am un sistem cu socket 462 procesorul este amd acum am pus procesorul inapoi si nu mai zice ni instal cpu.. daca era ars probabil nu-l mai recunostea....ramul l-am schimbat..condensatorii la prima vedere arata ok insa nu am capacimetru sa ii masor.. Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Pune bateria inapoi la bios si tine cuplat SW pntru reset bios 10secunde dupa care baga-i ram-ul si toate cele si vezi ce face. Mie mi-se pare ca zice Initializare procesor esuata, Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Zic asta, referitor la procesor, pentru ca am intalnit procesoare cu cache-ul defect (sau aparuta la ciobirea unui colt) si care nu treceau de instalarea de windows. La dezactivarea optiunii de cache, instalarea continua dar foarte lent. Am dat un exemplu de defect. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Tare pacatoase sunt placile alea asus,distrug imediat procul la o variatie de tensiune.Incearca sa faci rost de un alt procesor de la cineva sa vezi daca merge,caci mai mult ca sigur procesorul tau e pe jumate prajit. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Nu cred ca asta e cea mai buna varianta. Este mai sigur sa se testeze procesorul pe alta placa stiuta ca fiind buna altfel exista riscul ca si al doilea procesor sa devina la fel de defect. Ideea este ca daca procesorul are defect ceva, va fi detectat la unul din testele de procesor facute pe placa buna. Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Pune bateria inapoi la bios si tine cuplat SW pntru reset bios 10secunde ,se poate sa fii luat eroare multiplicatorul de FSB si nu mai poate initializa procesorul!!mai ales la AMD astea... Link spre comentariu
K1nderu Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 nu raspunde la butonul sw restart..... tensiunea sursei pe ramura de 12v a crescut la 13v :sparge:Edit:Am scos procesorul tensiunea sursei a scazut la 12v,tot cu procesorul scos am pus si monitorul... degeaba..... Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Nu ala de restart cel de reset de la bios,am atast o poza sa se vada la ce ma refer,cu unuitatea decuplata de la retea fa scurt intre cei 2 pini 10 sec. vezic a acolo ai si niste SW acelea albastre poti sa imi zici ce scrie pe langa ele?poate acolo a umblat si a dereglat FSB-ul procesorului.Da-i pe toti pe off adica in josul nr sau. Link spre comentariu
K1nderu Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 am facut cum ai zis,dupa ce l-am aprins fara ram a zis ceva de ram apoi dupa ce l-am stins si l-am aprins zicea tot porcaria aia despre procesor... Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Poate a incercat sa-i mareasca frecventa de lucru la procesor si tensunile din bios,si sarmanul a crapat incearca cu al procesor.vezi ce mai "canta"atunci :nas:Tot nu ai zis ce scrie pe SW alea ?incearca sa mai dai din ele in alta pozitie,poate totusi a umblat si la alea..in ce pozitie erau? Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Mai exact ce placa de baza este aia ? Posteaza aici si iti spunem noi in ce pozitie trebuiesc setati jumperii (daca gasim manualul producatorului) Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Mai exact ce placa de baza este aia ? Posteaza aici si iti spunem noi in ce pozitie trebuiesc setati jumperii (daca gasim manualul producatorului) Daca ai citii si tu postarea de la capat si nu te-ai arunca asa in vorba ai vedea ca scrie si ce placa de baza este si tot ce ai nevoie ca sa stii desprea ea.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum