Vizitator crinel_baronu Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 fiind la inceput si incercand sa imi "construiesc" un fel de stroboscop cu leduri albastre, am gasit pana la urma varianta cea mai convenabila: leduri albastre care functioneaza intermitent, placa, fludor si dupa ce am facut comanda am uitat ceva: rezistentele...Ca urmare, daca cineva are posibilitatea de a ma ajuta cu achizitionarea a 20 de rezistente 1/2w, 680 ohms si sa mi le trimita intr-un plic as fi tare recunoscator. la mine in oras nu gasesc asa ceva iar valoarea ar fi undeva la 1,5 ron si pentru a face comanda din nou ar necesita achizitionarea mai multor produse de o valoare mai mare...daca e cineva dispus rog a ma contacta prin PM si sper ca nu am deranjat pe nimeni cu mesajul asta.multumesc Link spre comentariu
Relav Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 In Cluj nu gasesti rezistente? N-ai cautat. Sunt cel putin 4 magazine care vand componente electronice. Link spre comentariu
Vizitator crinel_baronu Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 am fost la facultate la cj, am terminat si am plecat... Link spre comentariu
riderinblack Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Dar baga o comanda la ceva magazin online de vreo 30-40 de lei si-ti cumperi ce-ti mai trebuie (poti lua o gramada de "chestii" pe care garantat nu le ai dar iti pot fi utile ...). In electronica mai trebuie sa si investesti, nu merge numai "moca".... Link spre comentariu
Vizitator crinel_baronu Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 am rezolvat. multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum