Vizitator pisica matache Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Valoarea rezistentei nu e critica;driverul are pe intrare un mosfet cu Ciss foarte mica.Merge un kilohm ,poate chiar lipsi.Ce am mai omis,intre pinii 6 si 3,alimentarea driverului un cond de 0,1 microF in paralel cu un electrolitic de cca 100microF. Link spre comentariu
maciu1 Postat Decembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2012 @pisica_matache, o sa urmez sfaturile tale. Deja comandai TC427-le, dar nu imi dau seama ce cod are "legatura" de diode pusa in paralel cu motorul...Poti sa-l scrii cu "quick replay"? Multumesc! Link spre comentariu
smoala Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Nepoate!! Zine si noua ce elecrtoventilator ai, ca la puterea asta cred ca poti sa-l pui in locul motorului de tractiune, colegii s-au aventurat sa faca nista calcule, dar ce electroventilatoare auto am vazut pana acum nu consuma mai mult de 5 A la 12V. Link spre comentariu
asyx Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Nepoate!! Zine si noua ce elecrtoventilator ai, ca la puterea asta cred ca poti sa-l pui in locul motorului de tractiune, colegii s-au aventurat sa faca nista calcule, dar ce electroventilatoare auto am vazut pana acum nu consuma mai mult de 5 A la 12V.gresit.eu numai ce am vandut unul cu un curent nominal de 52A.depinde de masina si producator Link spre comentariu
maciu1 Postat Decembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Electroventilatorul este de Mercedes Vito 2.2tdi si consuma, la turatie maxima 28A, asa cum am scris in primul mesaj. Masuratoarea am facut-o cu un cleste ampermetric si este aproape de realitate, intrucat puterea specificata de producator este de 320W. Deci "nepoate", exista si electroventilatoa ce vor mai mult de 5A Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Dar cu un releu nu este mai simplu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum