Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru zgomot TV

Postări Recomandate

Vizitator zack

Salut,Am doua televizoare, unul mic in bucatarie si unul mare in sufragerie. Pana sa-l iau pe asta mai mare totul parea ok, dar dupa ce l-am instalat am vazut ca anumite canale au destul sgomot. (pe ala mic nu se prea baga de seama), sub forma unor purici sau a unor linii paralele ce se misca pe orizontala sau verticala(cam ca valurile).La intrare in casa am un amplificator de semnal (de 500 000 lei) cu doua iesiri( nu am spliter.) Cablurile sunt (cred eu) bunicele (din alea mai groase), iar mufele le-am verificat de vreo 2 ori.INtrebarea mea este:Exista montaje pentru eliminarea acestui tip de zgomot?De unde pot cumpara?Multumesc!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anton_yo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

oricum daca a aparut problema dupa ce ai legat al 2lea tv, sigur este nevoie de o ecranare in cazul tau. a! si verifica ca nu cumva sa atinga din greseala un firicel ..unul p celalalt si u sa nu fi bagat de seama..ma refer la scurt pe cablu d antena. eu in locul tau ash mai incerca sa anulez acel amplif. si sa pun un simplu splitter. (daca esti pe cablu tv si nu antena)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări