Vizitator zack Postat Iunie 21, 2006 Partajează Postat Iunie 21, 2006 Salut,Am doua televizoare, unul mic in bucatarie si unul mare in sufragerie. Pana sa-l iau pe asta mai mare totul parea ok, dar dupa ce l-am instalat am vazut ca anumite canale au destul sgomot. (pe ala mic nu se prea baga de seama), sub forma unor purici sau a unor linii paralele ce se misca pe orizontala sau verticala(cam ca valurile).La intrare in casa am un amplificator de semnal (de 500 000 lei) cu doua iesiri( nu am spliter.) Cablurile sunt (cred eu) bunicele (din alea mai groase), iar mufele le-am verificat de vreo 2 ori.INtrebarea mea este:Exista montaje pentru eliminarea acestui tip de zgomot?De unde pot cumpara?Multumesc! Link spre comentariu
anton_yo Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 oricum daca a aparut problema dupa ce ai legat al 2lea tv, sigur este nevoie de o ecranare in cazul tau. a! si verifica ca nu cumva sa atinga din greseala un firicel ..unul p celalalt si u sa nu fi bagat de seama..ma refer la scurt pe cablu d antena. eu in locul tau ash mai incerca sa anulez acel amplif. si sa pun un simplu splitter. (daca esti pe cablu tv si nu antena) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum