Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TRAF Singuratic

dj_bryz

Postări Recomandate

Buna ziua...de curand am fost pe la tara si am gasit in pod un traf ..vechi pe care l-am luat sperand ca ma va ajuta la aplicarea lui pe un kit 100w ...nu am avut curajul sa il conectez la priza ....si nu am nici cu ce sa il masor ..si nu stiu cum sa fac ..sa aflu cat imi "scoate"...eu am nevoie intre 24 si 50v ..pe siteul respectiv unde se afla kitul care vreau sa il cumpar scrie 2x24 -50v kitul QUAD-405 este mono il folosesc la un subwoofer .va rog ajutati-ma cu un sfat.

post-57683-139829542903_thumb.jpg

post-57683-139829542911_thumb.jpg

post-57683-139829542913_thumb.jpg

post-57683-139829542915_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_bryz

4

• BUGHIU

1

• corneillus

1

• radu ionel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din cea ce se vede in poze,acel trafo NU are decit primarul si o iesire secundara!! Deci nu va ajuta cu nimic la acel kit la care aveti nevoie de 2x24v....50vc.a ca dupa cite am inteles.... :nas:

Link spre comentariu

aaha ..deci faza cu 2x24..50 ..este petru un trafo cu 3 fire pe iesire?.acum ceva vreme ..am rupt cablajul care detinea butoanele aux tape ...etc la un amplificator sony f319r si in timpul reparatiei mele care a reusit cu succes am obs. ca era diferit trafoul avea 3 fire

Link spre comentariu

iti trebuie in traf cu iesire simetrica. daca esti interesat a eu un toroidal luat de nou, cu 2x35v/300 w pentru un proiect cu quad 405 abandonat. mai am unul japonez dint-o combina, cu iesire simetrica, destude robust dar nu am masurat cat scoate. vb pe pm daca esti interesat.

Link spre comentariu

Pai, daca nu ai cunostinte si dotare minime in domeniu.... de ce te bagi???...sa-l rezolvi singur(adica sa-l strici din prima cu improvizatii si greseli,necomforme cu instructiunile de functionare).Daca gaseai in pod -o ghiulea sau o bomba- prafuita ..ce faceai ..ti-o bagai in chiloti si-o probai/detonai???..SFAT;apeleaza la o cunostinta sau prieten ,care are ceva habar in domeniu....Ptr.alimentarea montajului respectiv iti trebuie--sursa de alimentare-- ;transformator coboritor de tensiune c.a 220/2x25 v simetric 50v,100w sau functie de puterea consumului(cu mediana).,celula de redersare(2 diode de rederesare min 10A/60v sau punte redresoare-functie de tipullimentarii,celua de filtraj(2cond, 2x4700mf/63v)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări